Gondoskodó önkormányzatokat!

2014. október 12. 15:51

Tarlós István nem tehette volna meg, hogy ne tisztelje meg a választóit annyira, hogy bármikor kész ütköztetni álláspontját.

2014. október 12. 15:51
Torkos Matild
Publice

„A fővárost az elmúlt ciklusban biztos kézzel irányító Tarlós István, úgy vélem fölényesen megnyeri a főpolgármesteri választást a Fidesznek. Az elmúlt négy esztendőben végzett munkája alapján, a Demszky által hátrahagyott romhalmazt is figyelembe véve, meg is érdemli a győzelmet.

Ugyanakkor úgy vélem, Tarlós István – mondjanak bármit is a közvélemény-kutatási adatok, legyenek bármennyire is esélytelenek a kihívói
nem tehette volna meg, hogy ne tisztelje meg a választóit annyira, hogy bármikor kész ütköztetni álláspontját, a várospolitikáját meghatározó alapvető elveit a fővárosi lakosság kisebbségi, ám meghatározó arányát képviselő közösségek jelöltjeivel.

Mert a kikínlódott kompromisszumok – bármilyen csekély horderejű ügyekben is – többet érnek az olyan fölényes győzelemnél, amely úgy születik meg vasárnap, hogy Tarlós István még egy élő egyenes adásban megrendezett vitára se tekintette méltó partnereknek politikai ellenfeleit.

Jó lenne, ha Tarlós István visszahozna valamit abból a szellemiségből a Városházára, amit 1990-ben a gondoskodó önkormányzatokról gondoltunk. Jó lenne, ha az egyik legfontosabb céljának a főváros utcáin tapasztalható emberi nyomor felszámolását tekintené, hogy ez ne terhelje tovább a városlakók lelkiismeretét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. október 13. 12:21
Jó, jó Matild. De akkor is: miért is? Bodnár? Bokros? Na ne már....
kálmi
2014. október 13. 08:42
Nagyon igaza volt Tarlósnak, a város vezetésében járatlan, ámde pofázásban nagy nímandokkal vitatkozni? Miről? Alaptalan vádaskodásnak lett volna kitéve, minek?
kurbitalis
2014. október 13. 04:13
Ki a jó Istennel ütköztethette volna Tarlós az álláspontját? Falus lovával?! Gyurcsány bajuszával? A többi meg felejtős: nulla, zéró, nix stb.
kurbitalis
2014. október 13. 04:11
Hagyjuk ezt, kedvesés tisztelt Matild. Ez már a második aránytévesztése. Az első a Kertész Imréről írt tirádája volt. Tarlósnak igaza volt és igaza van! Mi a frászt kezdjen négy idiótával, akiknek se erkölcsük, se programjuk, szellemileg retardáltak, úgy fogdosták össze őket, melyik mikor járt éppen arra. Akkor tette volna rosszul, ha beáll közéjük ötödik bohócnak az ATV-be, úgy lejáratta volna magát, hogy a jobboldali szavazókat is elveszítette volna. De hát ez is volt a fő célja Gyurcsányéknak. ennyi ízlése és dramaturgiai érzéke igazán lehetne, kedves Matild!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!