Internetes rezsinövelés

2014. október 22. 09:08

Az egész üzenete is elég szomorú: innovatív ügyeket különadóztatunk, miközben a "rezsicsökkentéssel" meg támogatjuk az energiapazarékosságot.

2014. október 22. 09:08
Timár Gábor
A KARD

Kedves Varga Mihály, eddig mindent áthárítottak. Igen, már a rómaiak is kitalálták a PPP-adóbehajtást, de azért tudjuk, hogy az a párt áll a dolog mögött, amely 2008-ban ezt még rossz ötletnek tartotta. Persze, akkor még az orosz közeledés is nemzetellenes puccs volt, aztán mit tesz a kétharmad. (Hülye internet! Emlékszik minden régi fideszes álláspontra. Adóztassuk meg a rohadékot!) ()

Az egész üzenete is elég szomorú: innovatív ügyeket különadóztatunk, miközben a »rezsicsökkentéssel« meg támogatjuk az energiapazarékosságot. Arra a jogi csavarra meg külön kíváncsi leszek, hogy amikor megszűnik az uniós roamingdíj, akkor hogy fogják kizárni vagy megadóztatni a német, angol vagy román mobilnet használatát (kinti áfával persze) anélkül, hogy az idelátogató uniós polgárokra is kivessék az adót, tovább erodálva uniós reputációnkat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luga
2014. október 22. 10:03
Nevetséges 700.- Ft miatt verni a nyálad. Zéró infláció mellet.
cutcopy
2014. október 22. 09:20
"eddig mindent áthárítottak" Helyesebben, eddig mindenről elterjesztették hogy áthárítják..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!