Zavargáskeltés, puccs a cél?

2014. október 27. 16:39

A ballib önmagában képtelen puccsot végrehajtani.

2014. október 27. 16:39
Sonyó
Gondűző bor mellett

„Azt látjuk, hogy a ballib önmagában képtelen puccsot végrehajtani. Csak kívülről jött segítséggel, onnan szervezett politikai akciókkal képes valami erőt felmutatni.

A forgatókönyv pontjai ezen akciókat tartalmazzák.

Célja, hogy a társadalom egy szelete semmi másra ne emlékezzen, csak arra, hogy zavargások voltak a kormány ellen, korrupciós vádakkal támadják hazánkat, az EU felől is egyre több bírálatot kapunk. Arra ne is gondoljanak, hogy vádak alapjai recsegnek-ropognak, minden alapot nélkülöznek, ellenzéki eredmény nélkül zárulnak.

Az internetadó elleni mostani tüntetés is a forgatókönyv része volt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. október 27. 22:16
JAN. 01 Civilek a politikusok alkotmánysértő diktatúrája felszámolásáért Nyilvános · Tagadhatatlan Tények és további 3 személy szervezéséb... 2015. január 1. Magyarország Vendégek 132ott lesz 41talán 2,8 ezermeghívott
Ángyán Páván
2014. október 27. 22:05
Természetesen a független Tétényi Verók Éva is lázit a maga helyén.
fcsabi
2014. október 27. 18:19
Mondjuk a kormánynak valóban nem kellett volna ezt az adófajtát erőltetni.ettől még a tegnapi randalírozók valóban a csőcseléket képviselték. Jól jönne egyes köröknek egy újabb Ukrajna. Azért az meglehetősen furcsa volt, hogy a 100 ezer forintos mobilokkal tüntettek a 700 forintos adó ellen.
nimród
2014. október 27. 17:56
Sajnos, a puccsnak vannak indirektebb formái is. Például az ország gazdasági tönkretétele. Erre az USA, sőt már néhány nagyobb amerikai konzorcium is képes lehet. A gazdasági csapások, megfelelő propagandával, és a tegnapihoz hasonló randalírozások rendszeressé tételével kombinálva, idővel nagyon leronthatják a kormány tekintélyét, meggyengíthetik a társadalom bizalmát a kormánnyal szemben. Így az végül elveszíti a többség támogatását, és jöhet a külföld jelöltje, akik közben gondosan felépítenek. A nemzeti érzés a társadalomban, bár valamit javult, messze van attól, ami hosszú távon védelmet jelentene, és elvenné a gyarmatosítók kedvét. Amilyen mondjuk 1956-ban, vagy 1848-ban volt. Vagy az 1990-es években Dél-Koreában, amikor Sorosék manipulációi megrendítették a koreai gazdaságot (ott nem volt politikai háttere a dolognak, csak a pénzember mohósága) és tömegek adták el ékszereiket, nélkülözhető vagyontárgyaikat, hogy az országot kihúzzák a csávából.Ilyesmiben mi nem reménykedhetünk. De azért nem reménytelen a helyzet. A kormány melletti tömeges kiállás, pl. Békemenet nagyon hasznos lehet. De ne Amerika ellen, hanem a kormány mellett tüntessünk. A nyílt konfrontáció az USA-val nem volna célszerű. Az is elgondolkodhatja az ellenfeleinket, hogy a Magyarország elleni gazdasági manőverek visszaható kárt is okozhatnak. És abban is reménykedhetünk, hogy Obama mandátuma után, ha republikánus elnököt választ Amerika, Charles Gáti és az általa befolyásolt Clinton házaspár már nem tud annyit ártani, mint jelenleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!