Csapatmunka

2014. október 08. 12:10

Egy friss felmérés szerint mi, magyarok a sor végén kullogunk a világban, ami a csapatmunka iránti fogékonyságunkat illeti.

2014. október 08. 12:10
Pomaranski Luca
Kisalföld

Bár lenne (lett volna) időnk és lehetőségünk javítani a »besúgók országa« történelmileg is magyarázható képén és a beidegződéseken, egyre inkább lefelé tartunk. Az egy dolog, hogy már az általános iskolában is a versengést preferálják, de mit lát a kisiskolás hazaérve? Apa cége tönkrement, mert egy másik »jobb körökben mozgott« (állítólag az sem tett jót, hogy a Facebookon meggondolatlanul megosztott néhány finom rendszerkritikával átitatott blogbejegyzést), anya pedig állítólag azért nem lett igazgatóhelyettes, mert bár megérdemelte volna, nem titkoltan jó barátnője egy helyi ellenzéki politikus feleségének. Sőt, a nagyinak is beszólt a múltkor a szomszéd, miért azt a bizonyos újságot olvassa, amelyiket (igaz, szerinte túl a nyolcvanon neki már tökmindegy, ki mit mond). Azt csak fél füllel hallotta, amikor Öcsit vitték az oviba, hogy az óvodavezetőt áthelyezték, mert elfogadta egy köztudottan baloldali szülő felajánlását: húsz négyzetméter ingyenműpadlót a tornaszobába. (Nem vicc, megtörtént.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2014. október 09. 08:04
Egy friss felmérés szerint mi, magyarok a sor végén kullogunk a világban, ami a csapatmunka iránti fogékonyságunkat illeti. --------- A kedves liberális korszak nagy vívmánya, hogy lebontjuk még az államot is, nincsenek csapatok, egyének vannak, az ő jogaikkal.. Ezek után hiányoljuk a csapatmunkára való fogékonyságot?
mustarharmas
2014. október 08. 22:04
Közhelyliba. Az ilyen baromságokat legalább szellemesebben adnák elő, nem ilyen buta módon.
Senye Péter
2014. október 08. 19:18
Ha a fél országot megmozgató árvízi mentés nem csapatmunka, akkor mi az?
tango47
2014. október 08. 16:03
Az oroszok pedig már a spájzban vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!