Bajnai hátraarca

2014. szeptember 05. 07:45

Neki is jó lesz majd az övéinél, minden bizonnyal megtalálja majd számításait, és nekünk is sokkal jobb lesz nélküle.

2014. szeptember 05. 07:45
Torkos Matild
MNO

„Mondjon bárki bármit is az Együtt–2014 Bajnai Gordon alapította választási pártról, a főnök nyilvánvalóan megunta az eredménytelenséget és hátat fordított a honi belpolitikának. Inkább visszatér az üzleti világba, ahol mindig is sokkal magabiztosabban mozgott. Bajnai a jövőben ingázni fog Budapest és Párizs között; elég nehéz elhinni, hogy a hétvégi szabadidejét megosztja a gyerekei és a Falus Ferenccel terhelt Szigetvári Viktorék között. Bajnai Gordon, amint az most kiderült a Meridiam-cégcsoportnál elvállalt ügyvezető igazgatói állása kapcsán, legalább két éve előkészítette a távozását a politikai pályáról, amikor felügyelőbizottsági tag lett a cégnél olyan befolyásos személyek mellett, mint amilyen Joschka Fischer volt német külügyminiszter, Joe Clark volt kanadai kormányfő, Wesley Clark egykori NATO-főparancsnok vagy Hervé de Carmoy a Bilderberg-csoporttal együtt emlegetett Trilaterális Bizottságból. És ne feledkezzünk meg Bajnai jövőbeni főnökéről, a Meridiam befektetőcéget 2005-ben megalapító Thierry Déau vezérigazgatóról sem!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. szeptember 06. 05:52
Szerintem nem megunta, hanem eleve ez is volt a terve sikertelenség esetére. Ő vagy miniszterelnök, vagy legalább a vörös ellenzék fővezére akart lenni. Mivel egyik sem jött neki össze így tovább áll. Egy kis pártban pártelnökösködni vagy a mezei parlamenti képvisleősködés az nem volt a célja.
Peter8811
2014. szeptember 06. 05:36
10 Faszkalapnak hiányzik a liba tolvaj.:))
krotak
2014. szeptember 05. 13:00
"Neki is jó lesz majd az övéinél, minden bizonnyal megtalálja majd számításait, és nekünk is sokkal jobb lesz nélküle." Édes Matild! Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de csak most, csak nekem áruld el, hogy milyen bőrbarát szert használsz az antiszemitizmus vádjának a lemosásához?
peninsulavaldes
2014. szeptember 05. 12:56
Megértem,hogy elmegy. Ez az ország nem érdemli meg Bajnait. De azt is tudom, hogy nem fog rólunk megfeledkezni, és vissza fog térni hozzánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!