A posztmodern Kágébéla

2014. szeptember 25. 08:27

Hogy a férj nem tudott az asszony másik két házasságáról, az vagy tény, vagy konspiratív hazugság. Amire még választ szeretnénk kapni: mit keres Kovács Béla a Jobbikban?

2014. szeptember 25. 08:27
Körmendy Zsuzsanna
MNO

„Éppen ezek miatt a rejtélyesnek hagyott, elvarratlan szálak miatt fordult most a közvélemény figyelme a jobbikos képviselő élete és tevékenysége felé. Az oknyomozás eredményei, még ha némelyiket Kovács Béla közleményben próbálta is cáfolni, elég határozott mintázatot adnak ki. Az Index újságírója által feltárt összefüggések határozottan a posztmodern felé billentik a mérleget. Elég csak arra utalnunk, hogy Kovács Béla még azt sem tudta, hogy feleségének három férje közül ő a harmadik. Az előző kettőtől Szvetlana valahogy elfelejtett elválni. (Második férje, egy osztrák maffiózó, az asszony szerencséjére elhunyt.) Az első férjről Kovács Béla akkor értesült, amikor az újságíró az orra alá nyomott egy 38 évvel ezelőtti japán lapot, amelyben egy ifjú pár házasságáról adtak fényképes hírt. Az arában Kovács Béla felismerte saját feleségét, valamint azt a japán ismerősét, aki nukleáris kutatásokkal foglalkozott. Kovácsnak az a hebehurgya megjegyzése, hogy titkosszolgálati segítség nélkül az Index újságírója nem tudott volna róla ennyi mindent kideríteni, éppenséggel nem az ő malmára hajtja a vizet.


Az orosz kapcsolat tény. A kapcsolat konspiratív jellege is tény. Kovács Béla feleségének, Szvetlana Isztosinának a KGB-s megbízatása szintén tény. Hogy a férj nem tudott az asszony másik két házasságáról, az vagy tény, vagy konspiratív hazugság. Amire még választ szeretnénk kapni: mit keres Kovács Béla a Jobbikban? És mit talált meg a Jobbik Kovács Bélában?

Ez még annál is izgalmasabb, mint megtudni, hogy Kovács Bélának szintén három felesége van.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2014. szeptember 25. 17:52
Zsuzsa néninek ajánlanám a tolla végére a miskolci dávid enikő ügyet, azon legalább ennyit lehetne csámcsogni, hogy miért neveztek ki egy 62 éves énektanárnőt egy másik iskola igazgatói posztjára, holott a pályázata értéktelen volt és senki sem támogatta. Miért kellett a szülőknek és a tanároknak demonstrálni, hogy visszavonják a megbízását? Mi az a nagy többlet, ami miatt 2 éve a város országos hírű gimnáziumába akarták benyomni igazgatónak a vezetői gyakorlattal nem rendelkező általános iskolai tanárt. Lehetne bőven a saját szemétdombjukról kukorékolni kedves KZS.
neuhistoriker
2014. szeptember 25. 14:58
"Az orosz kapcsolat tény. A kapcsolat konspiratív jellege is tény. Kovács Béla feleségének, Szvetlana Isztosinának a KGB-s megbízatása szintén tény" Hogy halál buta vagy Körmendy, no az valóban tény.
neuhistoriker
2014. szeptember 25. 14:55
Körmendy, te is csak egy gágogó liba vagy.
kukagyerek
2014. szeptember 25. 13:55
"Amire még választ szeretnénk kapni: mit keres Kovács Béla a Jobbikban?" ............. Ha bugris akarnék lenni, egyszerűen feltenném a kérdést: Mi a f@sz közöd van hozzá? De nem akarok az lenni, ezért csak azt kérdezem, hogy: Miért tetszik beleugatni a mások dógába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!