Pokolkutyák

2014. augusztus 22. 10:01

Ez pedig ízig-vérig az Iszlám Állam által áhított cél, a szembenállás, a vérgőzös bosszúállás felmagasztalása.

2014. augusztus 22. 10:01
Sitkei Levente
MNO

A jéghideg, minden emberségből kivetkőzött pokolhorda videón rögzíti, ahogy egy késsel lefejezi az amerikai tudósítót, Nyugaton pedig mindenki azonnal James Foley szülőjének, gyermekének, vagy magának Foleynak érzi magát. Következésképp fél, s nagyjából azt mondja: Atomot a rohadékoknak! Ez hallatszik a kocsmai beszélgetés szerepét átvevő internetes fórumokon, de a fősodratú médiában is. Öljük meg őket, folyjon a vérük a sivatagba!

Ez pedig ízig-vérig az Iszlám Állam által áhított cél, a szembenállás, a vérgőzös bosszúállás felmagasztalása. Az erőszak valóban démoni erő, akinek sok fegyver van a kezében, az elsüti, el akarja sütni, ha nem ér el megfelelő eredményt, még többet lő és robbant. Kemény katonák ülnek egy nagy teremben, s újabb és újabb csapásokról tárgyalnak. Irakról és Szíriáról beszéljünk múlt időben, mert nagy csatatérré változott a nemrég még stabil terület, s félő, hogy amit most látunk, az nagyon-nagyon hosszú időre meghatározza a térséget. (…)

Most az a kérdés, hogy miként lehet a szellemet visszagyömöszölni a palackba, s a pokolra küldeni az Iszlám Államot és elődeit, az embertelen embereket. Technológiai szempontból fölényben van a nyugati haderő, igaz, a másik oldalnál is ugyanazok a fegyverek vannak az elhibázott politika vagy szándékos rosszindulat folytán. Az viszont biztos, hogy a pokol kapuit egyre szélesebbre tárjuk, amikor Foley halála miatt esküszünk bosszút. A bosszú ide vezet, ahol most vagyunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andre
2014. augusztus 22. 17:59
es Ghaza?????
kjkj945
2014. augusztus 22. 17:40
""A pokolkutyák (más néven pokolfajzatok, démoni pitbullok) olyan természetfeletti lények, melyek egy démon üzletkötésének végrehajtói: a démon üzletet köt egy emberrel, cserébe annak lelkét bizonyos idő múlva a pokolkutyák az alku szerint Pokolra "szállítják". Eme teremtmények az alku beteljesedése közeledtével egyre többször jelennek meg az illető álmában, amikor pedig a határidő lejár, a kutyák -amiket csak áldozatuk lát- szétmarcangolják az üzletkötő felet, lelkét a Pokolra juttatják. Végezni velük nem lehet, feltartani csak egyfajta gyógynövénnyel lehet őket, leállítani pedig csupán úgy, ha gazdájuk visszahívja őket, vagyis a szerződés felbomlik. A pokolkutyának a görög mitológiában Hádész háromfejű kutyáját, Kerberoszt tartották."" vagy https://www.youtube.com/watch?v=WNP0BUaxuxY ez jobb http://mek.oszk.hu/01700/01718/01718.htm Sir Arthur Conan Doyle A sátán kutyája
Antigoné
2014. augusztus 22. 11:56
Az állítólag kivégzett angol újságíró édesanyja számomra meglepően higgadtan, minden felindulás nélkül nyilatkozott a CNN-nek. Érdekes. (Ettől még megtörténhettt a borzalom, csak nincs rá releváns bizonyíték).
heep
2014. augusztus 22. 11:17
"A bosszú ide vezet, ahol most vagyunk.”" Az ilyen tesze-tosza bosszú, hogy bombázgatunk is meg nem is valóban ide vezet. Nagyjából tudni lehet, hogy hol vannak a Kalifátus emberei. Egyszerre kellene rájuk küldeni több ezer gépet, rakétát, drónt. Aztán aki megmarad azt meg kommandósokkal levadászni. Az ebola ellen küzdünk, pedig "csak" kb 2000 halálos áldozata van. Ezekkel is úgy kellene elbánni mint egy halálos vírussal. Kiirtani őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!