Tisztelet

2014. augusztus 21. 19:27

Úgy látszik, Szijjártó azért felesel, mert a szigorúbb bánásmódot hiányolja.

2014. augusztus 21. 19:27
Andrassew Iván
Népszava

Úgy látszik, Szíjjártó azért felesel, mert a szigorúbb bánásmódot hiányolja. Pedig Orbánnál több szószátyár szigort senki nem kap ma a világon. Unjuk is, szégyelljük is. Hogyan lehetne nem homályosan? Valahogy így: »Európában mostanában nem illik nyílt csalásokkal illiberális diktatúrát építeni és folyamatosan visszaélni a hatalommal…«?

Ha Magyarországon hiába várjuk a tiszteletet, akkor biztos, hogy ilyen kijelentésekkel nem érjük el: »A demokráciát és az európai értékeket egészen biztosan nem tőlünk, közép-európai szabadságszerető népektől kell félteni…«

Ki beszél itt népekről? Orbán Viktorról van szó.

Ez a mellébeszélés se jöhet be: »... mi nagyon sokat harcoltunk és küzdöttünk azért, hogy demokráciában, az európai értékek szerint élhessük az életünket. Ezért pedig tisztelet illeti a közép-európai nemzeteket, köztük a magyart.«

Ez így szánalmas.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. augusztus 22. 17:07
Ez már a nekrológ volt?
briganti
2014. augusztus 22. 14:50
Ehh, de unalmas vagy. Ráadásul lejárt lemez, senkit se érdekelsz.
Ellensúly
2014. augusztus 22. 13:19
Iván nagyon haragszik, amióta nem lehet aluljárókban csövelni.
atila68
2014. augusztus 22. 10:59
Andrassew Makarenko Iván. Eszem megáll ezen a közéleti Raszputsinon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!