Szegény Peti nagymamája

2014. július 03. 16:47

Petike egy olyan párt színeiben indult, ahol a politikusok folytonosan egymást stírölik, hátha kiderül a másikról, hogy volt egy zsidó nagymamája.

2014. július 03. 16:47
Miért Rigó
Tutiblog

Petike egy olyan párt színeiben indult, ahol a politikusok folytonosan egymást stírölik, hátha kiderül a másikról, hogy volt egy zsidó nagymamája. A néger, meg a kínai felmenőkkel rendelkező párttagokat már korábban kiszűrte a párt éles szemű vezetése, de az orrcentizés know-howja még nem teljesen letisztult, habár Gyöngyösimarcinak már voltak ötletei. Mert Petike egy olyan párt színeiben indul, akire csak az szavazhat, akinek nem volt zsidó nagymája. Illetve, ha volt, akkor a szavazatszámláló bizottságnak, lesütött szemmel, töredelmesen bevallja. (…)

Jobb, ha tőlünk tudod Petike: manapság az embereket sokkal jobban érdekli, kik voltak azok az emberek, akik mondjuk másik embereket bántottak. Ki verte szét például a Szerb Antal fejét puskatussal? Vagy ki verte le a másik veséjét, ki sütögette vasalóval a másik talpát, ki akasztgatott ideológiai alapon. A legtöbbünk ugyanis már megértette, hogy vannak bestiális ideológiák, és vannak, akik annyira retardáltak, hogy ezeket kiszolgálják. Úgyhogy ha legközelebb Te, vagy a pártod megnyilvánul, azt szeretnénk tudni, voltak e nácik, ÁVO-sok vagy munkásőrök a felmenők közt. És hogy ezt helyre tettétek a magatokban. A zsidó nagymama emlegetése ugyanis egy semmi. Nem hivatkozási alap, nem viszonyítási pont.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. július 03. 21:48
A Jobbik felívelése akkor kezdődött amikor Vonáék átvették, Balónét elkezdte futtatni a NapTV, majd a teljesen lejátszott SzDSz az EP választások előtt plakátfelületeinek 50%-át a Jobbiknak szentelte. A nemzetközi Csanád kijutott az utálatos EP-be.
bunko_jobbos
2014. július 03. 21:08
Azért ez a Jobbik nem semmi párt. Konkrétan minden tagot valamilyen titkosszolgálat delegált? Hiteles: -Szegedi Csanád, -Kovács Béla, -Balóné -ez a mostani gyerek. Radikális nemzeti párt, röhögnöm kell.
filoszemita
2014. július 03. 20:52
Hűha, nekem Szerb Anti a kedvenc íróm, és ez az egyik kedvenc idézetem tőle: "Jóformán csak egy faj van: a zsidó; a többi mind keverék és meghatározhatatlan. A zsidó a legősibb faj, és a legtisztább faj – és mert mindenkor a legutóbbi időkig teljesen öntudatában volt faj-mivoltának, azért tudott faj és tiszta maradni; íme az öntudat hatalma a látszólag-szükségszerű felett. Hogy a zsidó vallás nem egyetemleges, az is mutatja legkülönb vallás-voltát. A többi mind az összes, keveredő, korcsosodó, elpusztuló fajok számára vallás, a zsidó vallás egy halhatatlan fajnak, az Isten választott népének vallása. A zsidók mindenkor érezvén választott voltukat, nem hagyhatták el hitüket másik hitért, mely mindenféle népek hite lehetett; szuperioris voltuk szuperioris öntudatának kifejezője vallásuk." Hogy ki verte le kinek a veséjét: azok is az ex-nyilasok voltak, az ávóba belépve. A tanácsköztársaságot meg magyar grófok vezették. De ez is fasiszta beszéd, mert az, hogy valakinek a felmenője ávós volt, ugyanolyan előítélet, mint a származás. Ilyet utoljára Csurka firtatott.
napvilág
2014. július 03. 19:51
Legfőbb ideje Kun Béláék, a rákosista ávó és prpagandapparátusa bűneivel szembenézésnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!