Végképp

2014. július 20. 17:44

A kérdés: az avatás úgy lesz-e, hogy az egyre gyávább Orbán majd rábízza valamelyik gátlásvedlett alvezérére…

2014. július 20. 17:44
Andrassew Iván
Népszava

A kérdés: az avatás úgy lesz-e, hogy az egyre gyávább Orbán majd rábízza valamelyik gátlásvedlett alvezérére… Vagy esetleg mégis avat az éjszaka mélyén, esernyők alatt… Vagy egy hadseregnyi rendőrrel és más fegyveressel - hogy őket is bepiszkolja - kivonul a térre, és hamar odaavat egyet. Az is elképzelhető persze, hogy a CÖF elvállalja az arkangyal miheztartás végett való közmegerőszakolásának szerepét, és odaáll egy csoportképre a szerencsétlen Orbánnal.

Sok vita volt az utóbbi hetekben arról, hogy Orbán miért halogatta hónapokon át az emlékmű befejezését. Ma már legalább az vélhető erősen, hogy a foci világbajnokság utáni közeli hétvége volt a titkos hadműveleti tervben. Miután Merkel német kancellár nyilván többször fölhívta Orbán figyelmét arra, hogy az emlékmű fölállítását a németek megsértésének tekinti - róluk hazudik a legsunyibban ugyanis -, Orbán nem akart feszültséget a VIP páholyban. Ennyi.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jabotinsky
2014. július 21. 10:51
HA "Joachim Gauck államfő a berlini központi ünnepségen elmondott beszédében úgy fogalmazott, a "náci vezető" megbuktatására szervezett puccskísérlet a mai Németország egyik legitimációs forrása." AKKOR bizony, vitéz nemes nagybányai Horthy Miklós második világháborús, 1944. október 15-i kiugrási kísérlete,—Moszkvába küldött fegyverszüneti küldöttség, Szent-Miklóssy István vezérkar őrnagy mellett működő "Faust" küldöttség tevékenysége, a "Magyar Hazafiak Szabadság Szövetség" német náci megszállás elleni tevékenysége, Arany Bálint és dr. Donáth György-féle "Ellenállási Mozgalom Barátainak Szövetsége" dr. Csomoss Miklós, Szent-Iványi Domokos és Szent-Miklóssy István irányításával működő "Magyar Testvéri Közösség" nácizmus ellenes tevékenysége, zsidó mentése, vitéz Bajcsy-Zsilinszky Endre mártírhalála, Koszorús Ferenc vezérkari ezredes zsidó mentő akciói, amellyel zsidók százezreit mentette meg a biztos pusztulástól. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Koszorús_Ferenc)— PEDIG A JELENLEGI POLGÁRI MAGYARORSZÁG LEGITIMÁCIÓS FORRÁSA! MIÉRT? 1941-ben a németek zsarolással arra kötelezték a magyarságot, hogy háborúba keveredjen, azokkal a szovjet-oroszokkal, akikkel korábban, oly nagy megértésben osztották föl egymás között Lengyelországot. ÍME: http://i.imgur.com/jw72VdY.jpg A magyar nép csupán saját történelmi hazájának eredeti területeit akarta visszakapni és nem más országokat meghódítani. IDEJE, hogy a német megszállás egykori tragikus eseményét szimbolikusan megörökítő szobor ellen tüntető belvárosi, judeo-bolsevik kommunista családi hagyományokkal rendelkező, ÁVH-s és a Rákosi és Kádári diktatúra egykori politikai nomenklatúrájához családi alapon kötődő konjunktúra és kriptozsidók hazatakarodjanak, és végre befogják a pofájukat. Egyértelmű és jól látható, hogy destruktív megnyilatkozásukat szánalmas hisztériájukat valamiféle baloldali politikai haszonszerrészre használják és Magyarország külföld előtt történő bemocskolására. NA TŰNÉS A SZOBOR ELŐL ÉS VIGYÉTEK AZ ODA HÁNYT SZEMETETEKET IS!
atila68
2014. július 21. 09:56
Legutóbb tetőn posztoló mesterlövészek fedezetében, tízéveseket élő pajzsnak használva Gyurcsány Ferenc mondott "történelmi beszédet".
Peter8811
2014. július 21. 06:46
Fidesz zsidó.:)))
nagykutya
2014. július 21. 04:50
Merkel fog avatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!