Orbán kifáradt

2014. július 17. 17:44

Sajnos ismét ki kell mondani: amit Orbán tett, újabb jele elmebéli kifáradásának.

2014. július 17. 17:44
Andrassew Iván
Népszava

„Van nekem is focirajongó kamasz gyerekem, és bizony a vb alatt eszembe jutott, mekkorát villoghatnék előtte, ha miniszterelnök lennék és világversenyekre vihetném. (...)

Ám a VIP páholyba nem tehetné be a lábát! Nem engedném. (...)

De tegyük föl, hogy az állam apparátusában nincs senki, aki diszkréten szól a miniszterelnöknek, hogy megint nagy suttyóságra készül. Hol van ilyenkor a felesége, aki nyilván félti a kisfiát, és pontosan tudja, hogy mit kap majd - a papája helyett -, ha az internet és a sajtó közszereplősíti?

Sajnos ismét ki kell mondani: amit Orbán tett, újabb jele elmebéli kifáradásának. És úgy tűnik, nincs aki őrizze a fölfuvalkodott miniszterelnök és az ország méltóságát. Akár úgy is, hogy nyilvánosan lemond, ha semmibe veszik a tanácsát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. július 18. 06:41
Nálad nincs ami kifáradjon!
Mich
2014. július 18. 00:40
Na végre, Mandiner, helyes sorrendben a cikket jellemző "kulcsszavak": "Népszava, Andrassew Iván, vélemény... Orbán Viktor, foci vb, Orbán Gáspár." Ebből persze egyből kiderül, hogy a szarnál szarabb tákolmányról van szó...
Ouroboros
2014. július 17. 23:00
Kit érdekel már? Ez az ország a pokolra tart, és a világ sincs valami jó bőrben.
Negue
2014. július 17. 22:38
Reménykednek! :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!