Kik tették tönkre a magyar sajtót?

2014. június 08. 12:26

A magyar sajtót azok tettük tönkre, akik benne dolgoztunk az elmúlt 25 évben!

2014. június 08. 12:26
Pallagi Ferenc
Borsonline

A magyar sajtót azok a rendszerváltáskori újságírók tették tönkre, akik ahelyett, hogy a felszabadulást kihasználva megtanulták volna a szakmát, azonnal politikai védelmezők után néztek, majd azok érdekei szerint egymásnak estek, és sajtóháborúkat vívtak.

Azok a laptulajdonosok tették tönkre, akik a kezükbe került szerkesztőségeket gátlástalanul használták fel privatizációs céljaik érdekében, és személyes szívességként állították a velük mutyizó politikusok és pártok szolgálatába. Azok a politikusok, akik elfogadták a privatizátorok sajtószívességeit, sőt el is várták azt.

Azok a pártok, akik fizetési listáikra vet­ték/veszik legaljasabb seggnyalóikat, és azok a bértollnokok, akik pénzért, hatalomért bármit leközöltek. Azok a pártok, kormányok, akik csak lakájt vagy ellenséget tudnak elképzelni az újságírásban. És Antall Józseftől Orbán Viktorig nem volt egyetlen olyan vezetőnk sem, beleértve Gyurcsányt, Mesterházyt, Horn Gyulát, egyáltalán mindenkit, aki nem ilyen volt!

(via Index)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2017. augusztus 07. 16:50
egyseggem! A sajtó nem a proliknak eladott termékekből él, hanem a reklámból, pártok támogatásából. Az eladott számok utáni jövedelem a bevétel elhanyagolható része. Azok, akik NEM vásárolják ezt a szemetet, ezt tudják. Te nem.
gutman
2017. augusztus 07. 16:49
Ugyan mennyivel különbözik Bánótól vagy Bolgár úrtól mondjuk Obersovszky vagy Bayer?? Ugyanaz csak pepitában.
individualista
2017. augusztus 07. 16:49
A magyar sajtót az Aczél György féle főinkvizítorok tették tönkre. Ti csak nem hoztátok helyre az elmúlt 25 évben. Részben mert a régi gárda (90 előtti jó elvtársak) fújtátok a passzát szelet. Részben mert ezt az utasítást kaptátok az SZDSZ-től. Minél nagyobb a zűrzavar, minél félretájékozottabbak az emberek annál könnyebb őket irányítani. Lásd 94-es, 2002-es és főleg a 2006-os választásokat, Demszky 20 éves ámokfutását, korrupcióját, a város tönkretételét Budapesten.
Berecskereki
2017. augusztus 07. 16:49
"„A magyar sajtót azok a rendszerváltáskori újságírók tették tönkre..." Mennyivel jobb az utánpótlás? Semmivel. A közmondás szerint pedig; "könnyű Katát táncba vinni, ha maga is akarja".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!