Adjatok Janinak pajszert!

2014. június 15. 17:45

Visszataszító, hogy egy idegen országból érkezett ember ingyen pénzt, és észt oszt nálunk.

2014. június 15. 17:45
Miért Rigó
Tutiblog

„Talán még szimpi is lenne ez a Leinonen Jani gyerek, a halszagú művészrokon. Ő az, aki mostanság ingyenpénzt osztogat az Opera oldalában hamburgeres dobozokban. A kamukajálda neve meg Hunger King. Értjük ugye, hun. Meg éhes. Igazán elmés…


Jani, a művész korábban elrabolta, és nyilvánosan kivégezte a mekis bohócot. Vicces volt, és igazán jól megmutatta a kapitalistáknak is. De volt, hogy pornós hölgyek meztelen testére festett ruhát, úgymond diszpornografizálta a lányokat, és ebben volt is eredetiség. Most viszont Jani egy teljesen tipikus libnyaf-hisztibe keveredett, ráadásul az ötlete sem jön át. A magyari kultúrába ugyanis nem ízesült szervesen ez a gyorsétterem kultúra, a dobozokról a nokiások jutnak eszünkbe, az ingyenpénzt meg már ellőtték a Kétfarkú Kutyák. És hogy ennek az egésznek tulajdonképpen mi köze is van a magyar hajléktalanság problémájához, az meg végképp homályos. De az tulajdonképpen nem is igazán számít, hogy a magyariknak leessen, az eseményről készült honlap CSAK angol nyelven érhető el, ahol megcsodálhatjuk a képet is a tábláról Európa közepébe szúrva, hogy The country where homelessness is illegal. (azaz: Az ország, ahol finom a fagyi!)

Szóval ez az ötlet, elhibázott. De inkább vacak. Ráadásul nem kevésbé visszataszító, hogy egy idegen országból érkezett ember ingyen pénzt, és észt oszt nálunk. Fölteszem, a finnek is igen rosszul tűrnék, ha valaki náluk pénzt osztogatna, hogy mennyire szar a szociális hálótok, de mi hoztunk ide ingyenpénzt valahonnan, osztogatni, mert nekünk adta ezt valaki, akinek több van mint nektek, vagy valami ilyesmi…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2014. június 26. 14:06
Ez a fickó MIBŐL bérelte ki az Opera mögötti, nyilvánvalóan méregdrága üzlethelyiséget? És HONNAN vette a 3000 Ft-okat? Amúgy a legócskább szadeszárva propaganda; hazai pojácákra immár nem telik, vagy mind lejárt, marad az import. Nagyon röhögnék, ha a Burger King a logója elbitorlásáért úgy beperelné ezt a hülyegyereket, hogy az eget is bőgőnek nézné (hacsak néhány "civil szervezet" nem segít neki).
atila68
2014. június 16. 02:37
Aszitem' ez valami norvégalapos poszt....
tevevanegypupu
2014. június 15. 22:11
Aki ott sorba állt háromezer valamennyi forintért tulajdonképpen nagyon megalázta saját magát..a pénzosztogató ugyszintén ezt tette. Viszont azokat megértem, akiknek nagyon szükségük volt arra a háromezer forintra..mert vannak ilyenek. Mindegy, hogy kannás bort vett rajta vagy kenyeret és tejet..az mindegy. De azért ha a magyar hatóságnak lennék, az ilyen mocskos disznókat mint ez a Jani, nem engednék ilyen szemét módon megalázni embereket..főleg azért nem, mert hogy ilyesmire sor kerülhet, az a magyar társadalom hibája. Minden kormányé.
Akitlosz
2014. június 15. 21:30
Ha ennyire nem tetszik valakinek valami, akkor minek reklámozza? Itt és most hallok először róla. Sohasem értettem, hogy minek csapnak hatalmas nagy ingyen reklámhadjáratot egyesek olyasvalaminek, ami állítólag nem tetszik nekik. Nélkülük nem is tudnánk róluk. A negatív reklám is reklám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!