Most omlik a nyakukba

2014. június 28. 09:23

Ja, éppen csak gázt nem tud venni a megvett gáztárolókba. Ja, éppen csak ez lenne az egyetlen lényegi feladata bármilyen gáztároló-tulajdonosnak.

2014. június 28. 09:23
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 100 milliárd forint értékű tulajdonosi kölcsönt ad az MVM-nek; a pénzből földgázt vásárolnak és tárolnak be, hogy elég legyen télre. Emberek, ez a cég, amelyiknek most most pénzt kell dugdosni a zsebébe, hogy gázt tudjon venni, ugyanaz az MVM, amelyik a kormány szerint párhuzamosan képes lakossági gázüzletág megvételének, gáztárolók felvásárlásának, földgázvezeték építésének, új mobilszolgáltató létrehozásának, a paksi bővítés önrészének, és még ki tudja mi mindennek a finanszírozására. Ja, éppen csak gázt nem tud venni a megvett gáztárolókba. Ja, éppen csak ez lenne az egyetlen lényegi feladata bármilyen gáztároló-tulajdonosnak. Ja, éppen csak most omlik a nyakukba az egész hülyeség, amit eddig össezbűvészkedtek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. június 30. 06:39
Most ömlik pontosan, a nyakadba engedem. Engedem hagy menjen. Kifelé belőlem egyetlen Jávor Benedekem. Ami jön az bizony kifelé jön a fenekemen!
slomovicz
2014. június 29. 11:17
Ez hülye, Ásít.. Továbblapoz.. :-)
Eltünt
2014. június 29. 04:29
Régi komcsi duma "Most omlik a nyakukba ",akárcsak kádári időkben népet butították a nyugati kapitalizmus összeomlásával,közben a kommunisták rendszere omlott le. Kádári figurák vakították sulykolták butították a népet ,hogy ne a rájuk terelődjön a nép figyelme kulák módjára dőzsölnek lopnak korruptak,a szegény népet rabszolgaként hajszolták, kommunista vezérkar meg a slepje hogy minél többet tudjanak lopni . Legfrissebb szoci mese hogy Orbán azért veszi fel az orosz kölcsönt a paksi beruházásra mert a kormány összeomlóban,,ez a bődületes hazug csak tolvaj baloldal fejéből pattanhat ki ,magukból indulnak ki az elmult 8 év mintája alapján. Közben a gáztárolók feltöltve,ugy hogy a szoci mese mese marad.
Eltünt
2014. június 28. 19:35
4 éve megy a szoci hazugság , a károgás hűha most mi lesz ,csak hát a népet már nem lehet beetetni holmi szoci hazugságokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!