Bolondozások

2014. június 04. 07:29

Amit Orbán gondol, de nem mondhat, azt harsogja Kerényi.

2014. június 04. 07:29
Andrassew Iván
Népszava

„Egyetlen mentsége van Kerényinek a buzizásra és a nyilvánvaló antiszemita provokációkra: ha elmondja őszintén - amennyire tőle telik -, hogy mi történt vele, mibe hibbant bele. Van olyan, hogy valakibe sunyin vagy erőszakkal behatol egy ideges férfi, aki amúgy színházrendező is, főtanár is, zsidó is, és mondjuk, kommunista. Vagy, mondjuk a moszkvai nagykövetség kertjében lelki nyomással, pénz és pláne karrier ígéretével ráveszi a fiatal, törekvő emberkét valami olyan térdrehullós csuporkodásra, amit azután nagyon megbán. Aztán emberek jelentős csoportjára vetíti a sérelmet, és bosszút is esküszik, amit aztán öregkoráig dédelget.

Aztán már csak találkozni kell egy olyan vezérrel, akit szintén sok abúzus ért gyerek és fiatal korában - például rendszeresen verte az apja, vagy éppen kétszer kapott választási vereséget a hálátlan néptől - és kezdődhet a közös bosszúhadjárat.

Ha Kerényi Imrével valami ilyesmi esett, máris megbocsátok. Orbánnak nem. Mert engem is vert az apám. Rendesen és rendszeresen. Mégsem tartok a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával, és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével, fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős, förtelmes hangú, pitbull kinézetű ölebet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hanzel Gabriella
2014. július 25. 06:11
Szerinrem pedig ők a valósában akár az Orbán is, "a gyerekeket szereik". Tisztelet a kivételnek, talán a Kerényi csak más?
kisfejsze
2014. június 04. 13:38
szerintem nem éli meg az Orbán ciklus végét ez a Neander-völgyi
forsteandretredjemann
2014. június 04. 11:33
Valamiért hirtelen az jutott eszembe, hogy egy szellentésnél is először az ember hangot hall, később megcsapja a szag. Aztán az egész elszáll és feledésbe merül a következő esetig. Persze azért kultúrember igyekszik halkan és másoktól távol - mert ugye a szag. Andrassewnek ezt (is) még tanulnia kellene...
Mich
2014. június 04. 11:31
A Népszava Hazugsággyár akkor is orbánozni akar, amikor kerényizik... Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!