Igenember

2014. május 06. 07:19

Nincs szükség kormányprogramra sem. Elavult, idejétmúlt, ósdi találmány. Minek írásba, pontokba foglalni, hogy mit terveznek, hiszen úgyis azt csinálnak, amit Orbán akar.

2014. május 06. 07:19
Sebes György
Sebes György
Népszava

Minden ott folytatódik tehát, mint április 6-ika előtt. Mondhattuk volna, hogy ahol abbahagyták, de ez nem lenne igaz, hiszen egy pillanatra sem hagyták abba, csak volt közben egy választás, ami megerősítette őket. Az új - majdnem felére fogyatkozott - parlamentben ma ismét kiállhat Orbán Viktor, a kétharmad megünnepelheti őt, aztán pedig beindul a jól ismert szavazógépezet. És minden úgy történik, ahogy a kedves vezető óhajtja.

Nincs szükség kormányprogramra sem. Elavult, idejétmúlt, ósdi találmány. Minek írásba, pontokba foglalni, hogy mit terveznek, hiszen úgyis azt csinálnak, amit Orbán akar. Ő pedig a legkevésbé kíván bármi olyant rögzíteni, amit utóbb számon lehet kérni. Mennyivel egyszerűbb később azt mondani, hogy minden megvalósult, amit terveztek, ha senki sem tudja ellenőrizni, mi volt az eredeti elképzelés. Vagy volt-e egyáltalán.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2014. május 06. 14:18
Hiányzik a tervgazdálkodás, ugye? Amit Bárdy Magda családjával csináltatok, kedve szerzőnk, az is tervezve volt.
Mich
2014. május 06. 13:29
"HAZUG ember azt mond, amit akar"
OberEnnsinnen
2014. május 06. 13:14
Hej, volt itt egykor kormányprogram. Olyan, hogy ma is attól koldulunk. Maga Ferenc, mint miniszterelnök mutatta fel a vastag köteg papírt, mondván: "Itt, ezekben a papírokban van leírva Magyarország felemelkedésének programja. Ezek a papírok őrzik a jövőnket." Nem emlékszel, Sebes? a papírok üresek voltak, egyetlen betűt nem tartalmaztak. A kényszeres demokrata ember kiemelte a fénymásolóból a szűz A/4-es íveket, azt mutogatta országnak-világnak. Úgy hitte, nem jön rá a világ. Hm... Aztán a pénzügyminiszter táskája. A PÉNZÜGYMINISZTER HASÍTOTT BŐRBŐL KÉSZÜLT, DEGESZRE TÖMÖTT TÁSKÁJA. A képernyőt betöltve, premier planban. Volt itt sok-sok minden. Most nincs ilyesmi. Egy jó csapat fejből tudja a játékot. Így szól: Hajrá, magyarok! De ezt te nem érted, nem értheted, Sebes.
hátakkor
2014. május 06. 12:56
Sebeseknek itt a kormánypogram: Folytatjuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!