Európa identitásai

2014. május 12. 17:37

Kolbász Conchita megnyerte a versenyt. Eközben Európa kifütyülte a dögös orosz ikreket. Mert Európa nagyon toleráns, de annyira azért mégsem… Beérett a gyümölcse a kretének munkájának.

2014. május 12. 17:37
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Ilyesmi érzés fogott el szombaton, miközben bámultam a szakállas nőt. Conchita Wurst a szakállas nő (a paradicsommadár) neve. Magyarul ő a Kolbász Conchita – ami szép, beszélő név. És Európa imádta Kolbász Conchitát. Őrjöngve szavaztak rá, és Kolbász Conchita megnyerte a versenyt. Eközben Európa kifütyülte a dögös orosz ikreket. Mert Európa nagyon toleráns, de annyira azért mégsem… Beérett a gyümölcse a kretének munkájának. Emlékeznek még a német alkotmánybíróság nevezetes döntésére? »Az ember nem az, aminek születik, hanem aminek érzi magát.« Emlékeznek még a svédek komoly problémáira, a férfiak ülve pisiléséről? És arra, hogy Svédországban a középiskolákban már van semleges nemű vécé is, hogy a Kolbász Conchiták is tudjanak hugyozni valahol… Igen, barátaim, most végre valóban eljött a szép, új világ! Ott állt  szombaton este ez a Kolbász Conchita a színpadon, arany színű estélyiben, műkörmökkel, műszempillákkal, kifestve, szakállal, és énekelt nekünk valami szart a Főnixről. Énekelt női hangon, női gesztusokkal, végig affektálva. Aztán várta a szavazás végeredményét. Amikor már látható volt, hogy győzni fog, Kolbász Conchita ájuldozott, kezét szakállas arca elé kapkodva pihegett, sírt, meresztgette szemeit, nézett az égre, affektált, manírokat pufogtatott, és annyira mű, annyira gennyes és undorító volt, hogy ökölbe szorult az ember keze. Európa pedig csak szavazott és szavazott, Kolbász Conchitára, mert Európa úgy érezte, muszáj megmutatnia, mennyire toleráns. Conchita győzött. Egy kedves barátom értelmezése szerint: »Európa szavazott a dögös szőke svéd nőre meg a bögyös lengyel csajokra, aztán a számítógépszobák mélyén kibuherálták nyertesnek az undorító, tehetségtelen osztrák, szakállas nénit.« Egy másik barátom pedig imigyen értelmezett: »Tudod, a lengyel csöcsös mosónők mellé kellett egy antitézis.«


Remélem, nekik van igazuk. Remélem, tényleg nem Európa szavazott erre. Bár sajnos nem vagyok biztos benne.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. május 13. 10:38
Zsóti nagyon igaz, amit itt leírtál, de ha én, vagy valamelyik nemzeti érzésű másik ember írta volna le ugyanezt, akkor te meg a rogán-féle ajróper seggnyalók rögtön nácizni, fasisztázni kezdtetek volna ezerrel. Az ilyen békemenetes faszoknak, mint amilyen te is vagy köszönhető az, hogy manapság már szégyellnie kell magát annak, aki az marad, aminek születik.
BőröndÖdön
2014. május 13. 10:06
Zsoca,belőled csak a megszokott tömény szenny,és gyűlület árad...
Rézvirág
2014. május 13. 09:38
Hát kérem, jönnek az EU választások. Lehet szavazni.
stefanovszky
2014. május 13. 08:25
Szép új világ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!