Ön-, és közmunkások alkonya

2014. április 18. 19:56

Látnunk kell: ma a közmunkás önmunkás is, amennyiben létfenntartásáért a legganyébb szerepet is elvállalja.

2014. április 18. 19:56
Veress Jenő
Népszava

„Felére csökkent sok településen a közmunkaprogram kerete - derült ki a Népszabadság körkérdéséből. Érthető. Április 6. után nincs már szükség szavazókra, el-, és lekötelezettekre, lényegében senkire sincs szükség. Megvan a kétharmad az Újraválasztottnak, és Micimackó-körének - barátoknak, és üzletfeleinek - itt dübörög újabb négy év fincsi.

Hogy családok tömegei maradnak bevétel nélkül? Ugyan, ki a lőtéri kutyát érdekli? Segély nincs, rokkantnyugdíj nincs, semmi sincs, hiszen a nyelvészkedési trükk aljasul jogászkodásba fordult. Ami régen járt, az most is jár, legfeljebb nem jut… Járadék, járulék, adó, hozzájárulás, juttatás, satöbbi. Az átlagpolgárnak latinul van, nem is érdekli, egészen addig, amíg nem szembesül.  Csakhogy mostanában a szembesülés idejét éljük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I.Preskin
2014. április 19. 19:10
Ezt tanátam ! Németh László szerint: 2008. december 23., kedd - 18:06 MIért nem lehet!!!!! Miért nem lehet nyugodtt napom? Miért nem munkátol fály a karom? Földiem tudjátok jól A politika elkárhozol. Szeretnék én csak jót tenni Barátokkal énekelni Ránézni a szépre Jóra Közhasznura mosolygósra
balbako_
2014. április 19. 12:12
"Két év alatt sokat fejlődhet még egy tinédzser". Amelyik nem tanult az az utolsó két évben sem fog. "Kádárrendszeri csökevény"Itt is téved a Kádárék csökevényesítették el a világ legsikeresebb oktatás politikáját ami a legmagasabbra emelte az ország hírét e tekintetben.De még csökevényeiben is sikeresebb volt, mint a liberális. "Osztályozni sem kellene, nem hogy buktatni". Kipróbálták ez hozta a sok analfabétát. ( Amúgy komolyan gondolja minél lejjebb teszik a mércét annál okosabbak lesznek a tanulók?) Mert a követelménymentes liberális oktatás ezen alapul. "Hol" Például a sokat szidott KÖZGÉP-nél. Az autó és buszgyárakban. Az építőiparban stb.
puszika
2014. április 19. 11:45
Már megint ostoba vagy Jenő? Hogy birod???
atila68
2014. április 19. 07:52
Veress Jenő irigykedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!