Kinek hiányoznának?

2014. április 23. 13:15

Ez az év jobb már nem nagyon lehet. Legalábbis ha igaz a hír, hogy a maszopnak sikerült összetapsolnia 1,8 milliárd (az hány lélegeztetőgép?) adósságot.

2014. április 23. 13:15
Megalomán Mongúz
Tutiblog

Az ugye mindenkinek evidens, hogy ha nem tudják kezelni a helyzetet, az a szocik végét jelenti. Elképzelhető, hogy valami jogi úton sikerül neki elhagyni a süllyedő hajót (igen, ez egy patkányhasonlat volt!!!), és az apparátus egy része új néven újrakezdi ugyanazokkal az arcokkal (ahogy arrafelé megújulni szokás...), de ahogy Kunczemaci és Fodorgabi orra alá is mindig odadörgölte a jobboldal a szadesz hátrahagyott milliárdos nagyságrendű pelenkáját, úgy az MSZP jelenlegi vezetése se tudja magától már soha elhazudni ezt a lehetséges múltat.

Ha csődbe jutnak a szocik, megy mindenki a levesbe.

Miért lenne mindez probléma? Két okból. Egy: Félreértés ne essék, mi itt a Toronyházban örömmel vesszük bármely szoci, liberó vagy széljobber párt történelem szemétdombjára kerülését, csak közben tisztában vagyunk azzal, hogy egy párt megszűntével annak szavazói nem tűnnek el, csak átalakulnak. Hogy a párt halálának esetleges bekövetkezte után mennyi emeszpésből lesz Együttes/PM-es/DK-s/Jobbikos/LMP-s, megjósolhatatlan, főleg mert még ki se múltak. Talán az LMP az egyetlen a felsorolásból, akiknek a hízása komolyan nem zavarna minket, de a mégtöbbgordont, mégtöbbjávorbenit, mégtöbbvonát, mégtöbbfletót témáktól erősen felfordul a gyomrunk. Kettő: Akarhat bárki magát gyakrabban ésalaposabban tökön rugdaló ellenfelet magának bármely jobboldali párt, mint amit az MSZP művelt az elmúlt pár évben. Az bizony már az álom kategória.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. április 24. 00:27
http://mno.hu/migr/aron-alul-kelt-el-a-koztarsasag-teri-mszpszekhaz-419914
Ángyán Páván
2014. április 24. 00:17
Tök jó. :D http://mandiner.hu/cikk/20140422_ketmilliardos_adossag_miatt_zarolhattak_az_mszp_szamlait Szakértő strucc.
tango47
2014. április 23. 18:27
Ha építettek volna ők is stadionokat, most zaciba csaphatnák.
kuwiq
2014. április 23. 18:07
A vicc az egészben, már túl azon, hogy a szakértő elvtársak vészesen eladósodtak, pont ahogy kormányon az országot is vészesen eladósították, hogy svájci frank alapon tették mindezt!!!! Lehet felszabadultan röhögni a devizahiteles maszopon!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!