Hová tűnt Martin Schulz?

2014. április 02. 16:44

Lehet, hogy az európai szocialisták már egy új magyar baloldalra várnak?

2014. április 02. 16:44
Bárczi Benő
Spiler.info

„A Fidesz 2014-ben – a magyar baloldal által hangoztatott európai elszigeteltség ellenére – az Európai Parlament legnagyobb frakciójának vezetőjét, az Európai Néppárt elnökét, Joseph Dault hozta Budapestre, aki a nagygyűlésükön gyújtó hangú beszédet is mondott a Fidesz mellett.


Ezzel szemben sem az Európai Parlament baloldali elnöke, a korábban Orbánt oly hevesen támadó Martin Shulz; sem az EP szocialista frakciójának vezetője, a magyar kormányfővel ugyancsak kritikus Hannes Swoboda, sem az európai szocialisták (PES) jelenlegi elnöke Sergei Stanishev nem jött el Budapestre és nem állt ki egyértelműen az MSZP és a Kormányváltók mellett.  

Mint tudjuk politika az is, ha valaki tesz valamit és az is, ha nem tesz semmit. Lehet, hogy az európai szocialisták már egy új magyar baloldalra várnak?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. április 02. 23:20
OFF Nyomjon egy lájkot, akit szintúgy idegesít a hetek óta a pofánkba tolakodó mazsihisz-reklám! ON
1120
2014. április 02. 23:18
Nem mindegy? Az a lényeg, hogy elő ne kerüljön. :)
moha
2014. április 02. 19:40
...új baloldal pedig nem fog jön...ami jönne az sem lesz baloldali....és a "jobboldal" is menni fog. A baloldal egész Európa szerte lebukott, hiába volt a 2 évtizedes hitetés ámítás...a baloldal ugyanazon kéz egyik újja mindösszesen...a másik a jobboldal. A magyar közbeszéd sikeresen összezavart.... nincsenek értékpolitikák már...csak érdek politikák amerre a szem ellát! Hol húzódik a valódi törésvonal amely takarva van az utólsó pillanatig? 10%-90%...mi ez? a Föld vagyonát birtoklók birtokolni akarók és a Föld népessége között... a Politika birtoklása a tét, országokra leosztva.... a tömeg, a Társadalom jelen pillanatban mindenhol 100%-ban vesztésre áll nincs választása, míg nem szerveződik és nem harcol...maximum 50-80 évben gondolkodni tudó (ha...)percemberkék kontra minimum! 400 éves szerveződések...innen szép nyerni...nyilt és kiegyenlített verseny, nem de bár? :))
S0ma
2014. április 02. 19:26
Még a Cohn Bendit sem jött el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!