Kigyulladt a kocsim

2014. március 15. 13:30

Ami nem öl meg, az erősít - ezt már a múltkori fulladásom során megtanultam...

2014. március 15. 13:30
Novák Előd
Facebook

Kigyulladt a kocsim a járógipsszel újrakezdett országjárásom első állomásán, így ismét pechem volt. Ami nem öl meg, az erősít - ezt már a múltkori fulladásom során megtanultam...

Lengyel Gábor, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke vezette le kocsimat Zalakarosra, és Zakó László megyei pártelnököt is magunkkal vittük. Szerencsére épp odaértünk a lakossági fórum helyszínére, amikor füst jött az utastérbe. Porral oltóval ugrottam ki, de pechemre nem működött, hiába jelzett nyomást. Így végül ásványvízzel oltottam el a motortérből felcsapó lángokat. A helyiek közben kihívták a tűzoltókat, akik megvizsgálták, s persze azt javasolták, ezzel ne menjek tovább. De hát kampány van, szinte háború, így - a szerelőmmel való telefonos egyeztetés és egy kis motorpróba után - mégis folytattuk utunkat a másik rendezvényhelyszínre, Pacsára is, ahol az egyik legjobb dunántúli jelöltünkkel, Selmeczy Zsuzsannával tartottam jó hangulatú fórumot. Érdemes megnézni a kampányfilmjét: 
http://youtu.be/m99INDlFHnQ

A rendezvény után a szemközti kocsmában felszerelkeztünk jó sok vízzel, de szerencsére nem volt szükség rá a hazaúton. Igaz, pl. az ablakmosó folyadék eltűnt, így valószínűleg annak tartálya vagy csöve is sérült. Majd kiderül, a fő, hogy hazaértünk.

Mellesleg a magyar tervezésű, Felvidéken gyártott Kia Ceed, a zsolnai porcelán az álmom, de a 2010-es kampány elején, amikor sürgősen kellett egy kocsi (addig tömegközlekedéssel jártam, vidéki fórumaimra is), a rokonságon belül épp ez volt eladó, így megbízható helyről tudtunk venni. Azóta pedig nem váltottunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gregoripehh
2014. március 16. 13:35
Nembajhaégő, magyar az magyar. Mintanarancsis. Okosak azok nem vagyungg, de legalább magyar.
Fenekedő Ellenzéki
2014. március 16. 13:28
Vigyázz Előd, tudod, a medve...
geraz51
2014. március 16. 11:29
Komolyan kérdezem ki a faszt érdekel?Vagy mostmár beszámolsz arról is,hogy mikor dugod meg a Dórikát?
silenceCZ
2014. március 16. 09:49
"Mellesleg a magyar tervezésű, Felvidéken gyártott Kia Ceed, a zsolnai porcelán az álmom..." Csak szólok, hogy az első Zsolnán legyártott Kia Ceed, Zsolna-Pozsony közötti próbaútján porig égett. Még ásványvízzel sem lehetett eloltani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!