Fiatalon akartam édesanya lenni

2014. március 23. 18:27

Ha egy cigány kisgyerekkel játszik a kislányom, önmagában emiatt nem szólok rá.

2014. március 23. 18:27
Dúró Dóra
Life.hu

„Disznóvágásokon nőttem fel, szeretem a falusi ételeket, és apukám tudja, hogy melyik hús származik megbízható helyről, így rendszeresen ellát minket a legjobb falatokkal, igazi házi tojással. Mi igyekszünk magyar termékeket fogyasztani, de megvesszük a banánt, a narancsot is, nem soviniszta módon etetjük a gyerekeinket. A kislányomnak sokáig főztem, és a kisfiamnak is készítek hazai zöldségből főzelékeket, bár most már inkább a nagyszülők főznek. A férjem az egyetlen, akit nem várok haza meleg étellel, az már sok lenne. (...)


Még nem tapasztaltam, hogy bárki távolságtartóbb lenne velem vagy a gyerekemmel csak azért, mert jobbikos vagyok. És fordítva is igaz: ha egy cigány kisgyerekkel játszik a kislányom, önmagában emiatt nem szólok rá. Van egy más kultúrához tartozó gyerek a bölcsődei csoportjában is, tényleg semmi probléma nincsen a származásával. A nevelésbe olyan elemeket viszünk be, amiket a férjemmel helyesnek gondolunk, amik elősegítik a gyermekeink szebb jövőjét.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. március 24. 14:19
Az nagyon szép,de könyörgöm egy normális férjet is akarhattál volna.Ez a mostani Előd gyerek bizony elég ciki.
koronaszepe
2014. március 24. 13:55
"Ha egy cigány kisgyerekkel játszik a kislányom, önmagában emiatt nem szólok rá." Ez nagyon kedves Tőled, Dóri, ahhoz képest, hogy hívhatnád akár a Betyársereget is...
Paul
2014. március 24. 07:52
Wow ezek a a jobbikosok milyen toleránsak. Én nem engedem a gyerekem cigánnyal játszani. És akinek ez nem tetszik, azt felrúgom mint gyöngytyúk a taknyot.
Db605
2014. március 24. 07:16
és ez mennyiben közügy ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!