Fullba tolja az orosz seggnyalást a közmédia

2014. február 21. 12:38

Az oroszok már a közszolgálati média spájzában vannak.

2014. február 21. 12:38
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

A közszolgálati média tudósításaiban meg se említik a rendőri brutalitást, a mesterlövészeket és az AK-47-eseket. Itt a tüntetők mesterlövészei lőnek a háztetőkről békés rendőrökre, miközben ez az információ minden híradás szerint fordítva igaz.

A »közszolgálati« híradások arról beszámolnak, hogy a tüntetők éles lőfegyvert használnak de arról nem, hogy a kormánypárti erők is. Pedig eddig egyértelműen utóbbiak teszik ezt meg sokkal nagyobb arányban, és a mesterlövészek miatt célzottan, ártatlanokat, békés polgárokat is lelőve.

A híradás beszámol a kormányerők közleményeiről, ellenben az ellenzéki közlemények közül nem számol be azokról, amik a kormánypárti brutalitásról szólnak.

A Kossuth rádió híreiben pedig egyenesen terroristákról beszélnek, méghozzá olyan kontextusban, mintha csak azok követnének el bármit. »Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda tetejéről. A rendvédelmi szervek megkezdték a terroristák felkutatását és ártalmatlanná tételét.«

Az, amit a Kossuth Rádió (14 órás híradó) és a hirado.hu csinál, nem több egyszerű orosz propagandánál. Annál az orosz propagandánál, amitől tegnap az Ukrán újságírók féltettek minket. Az oroszok már a közszolgálati média spájzában vannak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2014. március 06. 12:50
Megszólalt ez a debil is. Ráadásul pont a kettős mércés kettős mércézik, mert nem csak A van, van ott B is, te marharépa. Semmi sem annyira egyszerű, mint gondolnád. Ha nem világos, kérdezd meg a kárpátaljai magyarokat a témáról!
Peter8811
2014. március 01. 11:11
Ayukádnak toljad Hubus és fullba de szerintem kevés lennél neki, ahogy elnézlek!:)))
Kvasztics Fedor
2014. március 01. 09:59
„A közszolgálati média tudósításaiban meg se említik a rendőri brutalitást, a mesterlövészeket és az AK-47-eseket. Itt a tüntetők mesterlövészei lőnek a háztetőkről békés rendőrökre, miközben ez az információ minden híradás szerint fordítva igaz." Hazudik a cikk írója. A közmédián bemutatták a géppisztolyból tüzelő rohamrendőröket. Egy másik képen, valamelyik szállodában a tüntetők indultak a háztetőre, megkeresni a mesterlövészeket. Gondolom, nem a sajátjaikat. Aztán egy másik felvételen pajzsos tüntetők hátráltak meg a karhatalom lövéseitől. Persze volt kép a Molotov koktéllal lángba borított páncélosról is, ami szintén erőszakos cselekedet, mint az is, ahogyan meglincseltek egy tartományi vezetőt. De hogyan is volt az, amikor tavaly decemberben nyugati politikusok nyíltan hergelték a tüntetőket, beavatkozva a belügyekbe? Netán ezt akarták elérni? Ez az utóbbi idők legnagyobb hazugsága itt, a Mandineren.
gyurmandia73
2014. március 01. 09:59
Én ezt nem tapasztaltam, sőt a leginformatívabb műsort a témában az M1-en láttam tegnap Gereben Ágnessel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!