Perverz, mocskos elit

2014. február 06. 10:07

Sajnos szilárd meggyőződésem, hogy ennek a most lebukott MSZP-s Simonnak az esete tényleg csak csepp a tengerben.

2014. február 06. 10:07
Vancat
No emisszió

„Nem kéne az egész politikai elitnek kérnie maga ellen egy vagyonosodási eljárást, egy átfogó és visszamenőleges adóellenőrzést, egy drogtesztet és egy nemzetbiztonsági átvilágítást?

Ilyen szinten lealjasodott, morálisan lecsúszott és anyagilag megtollasodott, zsarolható emberekkel ugyanis még értelmesen vitatkozni sem érdemes. Semmiről. Se költségvetésről, se környezetvédelemről. Egyáltalán semmiről.

Sajnos szilárd meggyőződésem, hogy ennek a most lebukott MSZP-s Simonnak az esete tényleg csak csepp a tengerben. Ez a Simon tényleg csak egy »B kategóriás szürke kis pöcs«, akinek »csak« negyedmilliárdja parkolt Ausztriában. A többi pénzrejtegető, kokainozgató, kurvázó meg egymást gyanúsan méregetve lapít, mint szar a fűben.

Attól tartok, ezzel az elittel már nem nagyon van mit tenni: vagy elhúznak - a börtönökbe, vagy előbb-utóbb mi, sokszázezren, millióan húzunk el Magyarországról. Egy olyan országba, ahol a kurvázó, kokainozó, kamerák elől szaladgáló tolvaj politikusoknak legalább nincsen minden nagyobb pártban stabil kétharmados többségük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. február 06. 16:19
Szétvet az ideg, hogy milyen módon fogják az "aprópénz" eredetét megmagyarázni!?
fofo
2014. február 06. 14:49
Majd ezt is beáldozza a balliberális oldal, mint a Cusit, aztán gyorsan elfelejtik, nem is beszélnek róla többet, legfeljebb annyit mondanak, mint a többi esetben is: Az MSZP lezártnak tekinti az ügyet! Pedig a sem a Cusi, sem a Bajai videó ügyében nem válaszoltak meg minden kérdést.
császár
2014. február 06. 13:47
Pár ezer Euróért céget alapítani a szigeteken, annak a nevére számlát nyítani bárhol oszt jónapot. Hát ez a Simon tényleg... A többiek sosem buknak le.
tango47
2014. február 06. 12:16
Ez a legkártékonyabb álláspont, amit ez ügyben hangoztatni lehet. Igen kapjanak el minden korrupt politikust, de ne kenjük el a felelősséget!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!