Viszontköszöntő

2014. január 03. 08:18

Életörömmel megélt hazaszeretet? Ahhoz előbb kéne egy elnöki beszéd, amely hatályon kívül helyezi a nemzeti oldalt.

2014. január 03. 08:18
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Van Magyarországnak ezer másik arca, és sokkal könnyebben ment nekem a hazaszeretet, amíg azok az arcok is láthatóak voltak. Aztán az ön barátai nekiláttak bunkósbottal beverni ezeket az arcokat, mert úgy vélték, tudnak olyat festeni helyette, ami mindenkinek tetszik. Vagy azt hitték, hogy ha csak az ő arcuk látszik, akkor azt fogjuk szeretni. (...)

A bunkósbotozást nem most kezdték, hanem bőven akkor, amikor elnök úr még nem a pártok felett lebegett, hanem a pártjában, és elhiszem, hogy kényelmetlenül lebegett ott, de mégiscsak akkor kezdődött a folyamat, amitől mostanra olyan nehéz, nehéz szó lett a hazaszeretet. Amikor kitalálták, hogy ők maguk a haza, amely nem lehet ellenzékben, hogy nemzeti az, aki velük van. Hogy csak a saját dohányboltjuk lehet nemzeti. Szánalmas hazugság volt már akkor is, és nem vettük észre, hogy ha csak kétmillióan megeszik, az mennyire veszélyes a többi nyolcmillióra is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. január 03. 17:53
Szélsőségesen hibátlan.
viktóriaa
2014. január 03. 15:22
ÉRTEM ÉN A CIKK ÍRÓJÁT : LIKVIDÁLNI A NEMZETI OLDALT ..ÉS AZ ORSZÁGOT IZRAELHEZ CSATOLNI.....MICSODA ÖTLET BARÁTOM..ÉS MÉG VAN POFÁJA LEIRNI. MIBE KERÜL EZ NEKI?? SEMMIBE. Ő A HAZAÁRULÓ, SÖPREDÉK EGYIK JELES KÉPVISELŐJE....!!LIKVIDÁLNI A NEMZETI OLDALT!! MICSODA ALJA-MOCSOK-GONDOLKODÁS A QRVA ÉLETBE . SZEMÉT BAROM....
qccqccqcc
2014. január 03. 14:22
Szerencse, hogy diktatúra van, és ez a fos, amit idehánytál a hazáról baszd meg, egy ilyen diktatúrában megjelenhetett.
narmer
2014. január 03. 13:57
Évek óta ez volt az első elnöki beszéd, ami szép volt, jó volt, értelmes volt és elég érzelmes is. Fogadni mertem volna, hogy az ilyen elmeháborodott fafejű papucs állatok, mint Tóta W. belekötnek.Nem tévedtem.A héten veszek egy lottót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!