Come back, Tonhauser!

2013. december 05. 12:23

De a Ferenciek terén letámadni egy fegyvertelen bűnözőt… Hát…?

2013. december 05. 12:23
Veress Jenő
Népszava

„Elmesélem, bár titok: húsz éve, újságíróként részt vettem egy leplezett elfogásban. A titkos figyelők valamiért nem várták meg a kommandót, és lekapcsolták a fegyveres tettest. Az akciócsoport nem akart dekonspirálódni, ezért nem szálltak ki a titkos lakóbuszból, így a »kukkosok« az én autómba nyomták az elfogottat, hogy vigyem be a »főkapra«. Nem vittem. Tonhauser ezredes (van-e, ki e nevet nem ismeri?) utóbb csúnyán leteremtett, mert nem segítettem őket. Visszakérdeztem: te egy veszélyes bűnözőt elfuvaroztál volna bilincs nélkül? Azt mondta, nem, bocs!

Tonhauser ezredes, aki vitathatatlan tekintély még ma is, sohasem szervezett volna hülye elfogást a Belváros közepére, ha nem muszáj. Igaz, ő ma már a múlt embere… Nagyon sajnos!
Viszont engem nem is lőtt meg egy kommandós se…”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. december 05. 15:39
"Viszont engem nem is lőtt meg egy kommandós se…" Azzal nem sokra mennénk...ha csak "meg"...
kamasuka
2013. december 05. 14:30
B A R O M V E R E S S ! ! ! Neked is írom, ki az a hülye, aki szerinted a szegény bűnözőnek drukkol? Megijedt a taxisofőr? Ki nem szarja le?! Hol voltál te, amikor 2006. október 23-án a haverjaid hazai vagy külföldi (nem tök mindegy?) vadállatai, azonosító nélkül szarrá vertek fiatalt és öreget? Sírsz egy bűnöző miatt, csak mert Orbán haverja a TEKista? Hogy fordulnál fel, te barom. Remélem, ha 1x itt forradalom lesz, téged koncolnak fel először a taxiban ülő "nem bűnöző"-khöz hasonló egyedek!
bsandor
2013. december 05. 14:21
többet ne közlekedjünk autópályán, elvégre Rezesova négy embert ölt egy csapásra,a Terror elháritási központ munkatársait pedig elküldjük a Himalájába magyar bűnözőkre vadászni, a magyar úrvezetőket a nevadai sivatagba járgányozni és minden oké lesz, nem ütik el vagy lövik le a karácsonyfát a libát meg a bohócot
bsandor
2013. december 05. 14:06
voltam katona és tudom,hogy balesetek történnek,sajnos,de fegyvertelenül és bugylibicskával nem megyek harcba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!