Odaadták az indexes újságíró levelét a Kuruc.info-nak

2013. december 11. 08:18

Példátlan, Magyarországon is kivételes féregséget követett el valaki a Hungaroplakáttól.

2013. december 11. 08:18
Szily László
Szily László
Cink

Példátlan, Magyarországon is kivételes féregséget követett el valaki a Hungaroplakáttól. Egy nekik írt levelet kiadott a náciknak, az indexes Dezső Andrásra uszítva a rasszista söpredéket.

Én mégcsak hallani sem hallottam hasonló esetről. Az Index újságírója levélben kereste meg a Hungaroplakátot abban az ügyben, hogy a Budaörsi út egyik házán, a cég egyik plakáthelyén a Kuruc.info náci weboldal hirdetését vette észre. A vállalat nyugtázta a levelet, válaszolt is rá. (A témában ma ezt és ezt a cikket közölte az Index. A második arról szól, hogy a dolog kipattanása után a cég most leszedi a plakátot.

Majd ma este fél hétkor megjelent egy szokásos, Dezső Andrást zsidózó cikk a Kurucinfón, benne a teljes, Dezső által a Hungaroplakátnak elküldött levéllel. Ez nem kerülhetett hozzájuk máshonnan, mint a cégtől.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. január 06. 00:35
S az is ízlés kérdése, hogy kinek ki a sepredék.
Akitlosz
2014. január 06. 00:35
Nem csupán az index jogosult információkat kérni egy cégtől, hanem bárki. Az indexes újságíró nem magánszemélyként járt el, hanem indexes újságíróként, így közszereplő.
barang
2013. december 11. 14:26
az indeex amugy imadja a nyilvanossagot, nem?
Ouroboros
2013. december 11. 14:23
Egész humanoid vagy mostanában, Szily. Még a végén megkedvellek :) Ez a cikk maximálisan rendben van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!