Gyurcsány

2013. december 09. 19:04

Van itt a baloldalon egy politikus. Pontosabban, egy politikus van a baloldalon, úgy hívják, hogy Gyurcsány Ferenc.

2013. december 09. 19:04
G. Fodor Gábor
GFG Blog

„Gyurcsány mozgását tétnélküliség, a kormányra kerülés lehetőségével való nem számolás és ebből adódóan a kormányzati felelősség hiánya jellemzi. Az általa követett harcmodor a mozgékonyságról, gyorsaságról, szélsőséges eszközök mérlegelés nélküli használatáról, felfokozott mobilitásról, a szabályok áthágásáról és semmibe vételéről szól.

Mert így harcol egy partizán. A partizán irregularitásának erejét ugyanakkor az általa megkérdőjelezett reguláris ereje és jelentősége határozza meg. Gyurcsány éppen azért emelkedik ki a baloldalon, mert a reguláris sereg (baloldali összefogás) szétesett, gyenge, és hiján van a politikai képességeknek. Itt mutatkozik meg az irreguláris fölénye a gyengén szervezett reguláris felett. (...)

Gyurcsány ellenségeskedése azonban nem a kormányerők, hanem a baloldali reguláris csapatok ellen irányul. Eddigi mozgásai sem a jobboldalnak okoztak károkat. Az általa felrobbantott repeszbombák (az MSZP pártpénzeiről tett kijelentése, az egységes ellenzéki összefogás szimbólumának szánt és egyébként általa kezdeményezett október 23-i rendezvényen elmondott beszéde, a bajai videóügy DK-s érintettsége, Bajnai politikusi képességeire tett megjegyzései, a december 10-i moratórium stb.) mind a baloldali reguláris seregek egységét és erejét rombolta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. december 10. 12:57
Hát a sok unalmas béna f@sz között gyurcsányi ötleteléseire inkább odafigyelnek. Kot-kot- ....Minden napra egy tojás!
Senye Péter
2013. december 10. 11:04
Gyurcsány nagyon is tudatosan cselekszik. A felső középosztálynak udvarol. Azoknak akiknek nem számít a vizitdíj, mert magánklinikákat vesznek igénybe; akiket nem érdekel a nyugdíj, mert nem abból fognak tengődni; akik még a gyerekeik nyugati elit egyetemeken történő taníttatásának a költségeit is vállalják sít.
ciprióta
2013. december 10. 06:33
nem partizán a miferink, pusztán egy vidéki kis geci, aki képtelen volt felnőni akár Apróék szintjére sem.....pusztulás várja , de előtte még néhány alkalommal leköpik...
ballada
2013. december 10. 05:12
Elfogadta a parlament hétfőn a gyed extra bevezetéséről szóló törvénycsomagot, amely a gyermekvállalás ösztönzését célozza. 321 igen a gyed extrára. http://mno.hu/belfold/321-igen-a-gyed-extrara-1199780
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!