Így nem lehet véleménycikket írni

2013. december 11. 10:05

A Hungaroplakátnak írt levelemet viszontláttam a Kuruc.info oldalán, a telefonszámommal együtt. Azóta hívogatnak szimpatikus emberek, épp most nyomok ki egyet.

2013. december 11. 10:05
Dezső András
Dezső András
Index

Vajon hogyan kerülhetett a Hungaroplakátnak írt levelem a Kuruc.infóhoz, ha én azt csak a Hungaroplakátnak küldtem el?

Hát persze, hogy úgy. Közben kinyomok egy újabb, ismeretlen számról érkező hívást. Nem a kuruc hibája, de annyiszor leejtettem már a mobilomat, hogy nem lehet kikapcsolni és lehalkítani sem. A magyarok istenének aztán van humora.

Megpróbálom folytatni a cikket. Szóval az egészben nem csak az az abszurd, hogy egy nyíltan uszító, gyűlölködő »hírportál« óriásplakáton hirdetheti magát Budapesten, majd az ezt lehetővé cég valamelyik munkatársa elküldi a nekik írt levelemet ezeknek a kedves embereknek, akik aztán rám szabadítják beteg trolljaikat. Az is legalább ilyen abszurd, hogy a hatóságok a mai napig képtelenek feltárni, kik szerkesztik vagy szerkesztették eddig azt az oldalt, amelynek készítői közben gond nélkül számlázhatnak a plakátcégnek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 410 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommy
2015. február 10. 17:29
ebben a szarban csak a cég jár szarul...ez gáz az,h. a kuruc és az index mit fog szarakodni a továbbiakban nem érdekel
rommy
2015. február 10. 17:29
öreg,egy qva reklámról beszélünk!te meg már tönkre akarod vágni a céget..egy kibaszott plakát miatt!!!
rommy
2015. február 10. 17:29
kiadta?...sztem max annyi történt,h. szóltak a kurucnak,h. gáz van a plakát körül,mivel nem akarnak balhét inkább leszedik,a kuruc meg vkérdezett,h. miért van gáz?...erre átküldték az emilt amiben amatőr módon nem takarták,törölték a csávó adatait,ennyi
rommy
2015. február 10. 17:29
a plakátozás is ártatlan vminek tünik tehát minimum valaki elveszítené az állását elem,a céget tenné tönkre a kuruc marad és D.A. is ír tovább akkor ki is jön ki szarul a lufi ügyből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!