Nem vásárolok többet a CBA-ban, és remélem, te sem!

2013. november 13. 08:14

Nem vásárolok egy olyan cégnél aki bárkit is hazaárulónak tekint!

2013. november 13. 08:14
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Alapvetően már azzal is baj lenne, ha egy cég bármilyen politikai tevékenységre szólítaná fel az alkalmazottait, legyen az MSZP-s, DK-s vagy Jobbikos, LMP-s vagy Együtt-PM-es. És nem mentség az a hazugság, hogy nem volt kötelező hiszen a CBA vezetősége a saját politikai akaratát erőltette rá ezekre az emberekre, vagy próbálta ráerőltetni.

Tehát alapvetően lényegtelen melyik politikai oldal csinálja ezt ez elfogadhatatlan, az viszont, hogy ilyen nyilvánvaló uszítást, politikai gyűlöletet gerjesszen egy cég, hogy a magát magyarnak hazudó (hiszen a magyar nem rekeszti ki a nemzet egyik felét sem) élelmiszer lánc vezetősége ilyet megengedjen az több mint visszataszító!
Reméljük másnak is feltűnik ez az ocsmányság és azok a konzervatív, liberális, baloldali vagy jobboldali emberek akik ép-eszüknél vannak még ebben az országban azok ezentúl messziről elkerülik a CBA-t, ha tehetik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tjeno
2013. november 14. 15:54
Mélységesen egyetértek WM Hubával! Ha egy üzletlánc tulajdonosa vérig sérti vásárlóinak többségét képező nem fidák magyarokat, az nem méltó arra, hogy egy nagyvállalatot vezessen. Ezért mindenki, aki nem fidák, és nem a békamenet tagja, ha teheti bojkottálja a CBA-t! Elvégre nagyon sok versenytárs van a placcon, akik megbecsülik a vásárlókat és nem hazaáruló gazembereknek nevezi őket, mert eltérő módon gondolkodnak a mai undorító helyzetről. Én nem tudom, miért gondolja ez az ember, hogy ezek után bárki náluk vásárol. A legtöbbet persze a CBA után a békamenetnek ártott,mert ezek után egyértelműen látszik, hogy mennyire őszinte az ott menetelők "lelkesedése".
kjkj945
2013. november 13. 22:05
WMH Jobb is lenne ha a “Mahnéjuda”-ba vásárolnál!!!
S0ma
2013. november 13. 21:52
Ez úgy hülyeség, ahogy van! Addig, amíg az emberek nem programokat, hanem különféle mocskolódásokat kapnak minden párttól /a ballibtől különösen/, amíg bárki bedobhat bármit a postaládámba, telefonon zaklathatnak, addig hagyjuk már pihenni ezt a homokozóba illő ál-tiltakozást. Kéri papi nagyszerű előadásával nem tetszene foglalkozni inkább?
editka
2013. november 13. 21:29
Igen, tudom, hogy senkit nem érdekel, és nem is tettem közzé, de én már azóta elvből nem vásárolok a CBA-ban, mióta a szórólapjukban megjelent az a kis politikai szösszenet. MOndjuk előtte is utáltam, szakadt boltok a hetvenes évekból ittmaradt presszósnő kinézetű, kelletlen és modortalan eladókkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!