Összefogást!

2013. november 19. 09:10

Tényszerűen, adatokkal alátámasztva, de mindenki számára érthető és értelmezhető módon szülessen meg az igazság minden kormányzati hazugságra.

2013. november 19. 09:10
Edgar
Gépnarancs

„A különféle felületek vezetői beszéljenek egymással. Jöjjön létre egy közös, nagy platform, ahová csatornázódjon be minden olyan csoport, amely változást akar. Hogy ennek mi a módja, milyen formában lehet megoldani, aztán hogyan lehet megvédeni a támadások ellen, azt én nem tudhatom.

De tudhatják mások, akár az Anonymous csoport, akár más hasonló csoportok tagjai. Meg tudják oldani, tegyék hát meg! Nyissunk számlát. Ha mindenki csak egy liter tej árát befizeti, lehet szervert bérelni és minden szükséges kiadást fedezni.

Ezen a közös felületen naponta, óránként és percenként cáfolni kell a kormányzati hazugságokat. Bizonyára vannak a tagok között politológusok, közgazdászok, jogászok, egyetemi tanárok, különféle szakemberek. Tényszerűen, adatokkal alátámasztva, de mindenki számára érthető és értelmezhető módon szülessen meg az igazság minden kormányzati hazugságra. Ezek a cáfolatok jussanak el minden létező felületre, fórumra, közösséghez.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. november 19. 16:38
"„A különféle felületek vezetői beszéljenek egymással. Jöjjön létre egy közös, nagy platform, ahová csatornázódjon be minden olyan csoport, amely változást akar. Hogy ennek mi a módja, milyen formában lehet megoldani,... azt én nem tudhatom." Én tudom. A "különféle felületek" béreljenek ki egy-egy egykori KISZ-tábort hétvégékre, s ott tartsanak szemináriumokat "Forradalmi Demokratikus Napok" elnevezés alatt.
Senye Péter
2013. november 19. 15:17
Bizonyos rétegek számára a magyar nyelv szókincse néhány tucat szóra szűkült. Ballib észosztóinknak meg egyetlen egyre: 'összefogás'.
enmar
2013. november 19. 13:54
Mi van ma gyerekek? Baloldali dinamikus exponenciális apokalipszizáció? Hajrá!
enmar
2013. november 19. 13:50
Mi van ma gyerekek? Baloldali dinamikus exponenciális apokalipszizáció? Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!