Orosz József felhívta-e Vicsek Ferencet?

2013. október 25. 18:47

A Klubrádió esetében a szervilizmus nem a túlélés stratégiája. Itt csak levettem a kérdőjelet a mondat végéről. A kérdésbe rejtett gyalázkodás furán hangzik olyan valakitől, aki szervilizmusból nagy űrt hagyott maga után.

2013. október 25. 18:47
Vicsek Ferenc
Facebook

„(Válasz Orosz József bejegyzésére, amelynek a címe:
Felhívta-e Mesterházy Attila Vicsek Ferencet.)

A rövid válasz a címben feltett kérdésre: nem. Pedig, ha nem sandán fontoskodni akart volna Orosz József, ha tényleg érdekelték volna a mindenféle aljasságot sugalmazó kérdéseire a válaszok, akkor felhívott volna. Amúgy hálás vagyok Józsinak, mert lehetőséget ad az összes, persze nem csak jóindulatú kérdés megválaszolására.

1. Mesterházy Attila nem hívott. (Ha felhív, megnehezítette volna a döntést.)
2. Nem csaptam rá a telefont, mert nem hívott fel.
3. Amikor a hirdetések mentek a Klubrádióban, és Kuncze neve is elhangzott, akkor abból levontuk a merész következtetést, hogy Kuncze fellép.
4. Nem tudtam viszont, hogy másnap a saját beszédét is értékelteti a saját műsorában egy elemzővel. (neve most nem érdekes.)
5. A Klubrádió közleménye utal arra, hogy Váradi Júliával közösen láttuk, hogy milyen népszerű Kuncze Gábor, milyen sikeres a rendezvényen.
6. A finnyásság csökkentő tablettát, ha még maradt a készletből Orosz Józsefnek, abból kérek, mert még soha nem próbáltam ki, de szerencsére nem is volt rá szükségem, mert soha nem jártam se Mandur, se Lendvai, se Puch, se SZRT-vezér előszobájában.
7. Morális és szakmai fertőnek és felelőtlenségnek beállítani azt, hogy a műsorokban vitatkoznak a szerkesztők a Klubrádió támogatóival szimpla aljasság. Ha előfordulna, hogy bárkit megaláznak a műsorban, bármikor, Józsi jelezd, azonnal korrigáljuk. Persze látjuk az egyre élesebb vitát a DK-s és az MSZP-s hallgatók között, és amennyire lehet, tompítani szeretnénk, de soha nem elvtelenül.
8. A pénzzel kapcsolatos kérdés teljesen értelmetlen. Annyira elborította az indulat a szerzőt, hogy azt kérdezi, azért gyűjtöttünk-e pénzt, hogy ne legyen rá szükség, mert a Jókai utcából kapunk eleget. A válasz: azért gyűjtöttük, mert nem kapunk eleget, sehonnan. Lebeszélni a támogatókat a Klubrádió támogatásáról, magasztos küldetés...
9. A Klubrádió esetében a szervilizmus nem a túlélés stratégiája. Itt csak levettem a kérdőjelet a mondat végéről. A kérdésbe rejtett gyalázkodás furán hangzik olyan valakitől, aki szervilizmusból nagy űrt hagyott maga után.
10. Józsi, nem tanítanám a kérdezési technikád egy uniós iskolában, ha a tárgyilagosság lenne a tantárgy.

üdvözlettel,
vf”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2014. március 01. 19:18
Kár értük. Olyan szép pár lennének.
geraz51
2013. december 22. 20:13
Összevasztek a főnökök,követik a seggnyalók.
atila68
2013. november 15. 12:16
Nem lehetne, hogy nem használsz olyan kifejezéseket aminek nem vagy tisztában a jelentésével?
atila68
2013. november 15. 12:16
Ha Vicsek Ferenc megkérdőjelezi Orosz József kérdezési technikáit, akkor a Klub Rádió mindenkori második leghallgatottabb műsorának hitelességét kérdőjelezi meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!