Halottak Napja, vagy Halloween?????

2013. október 31. 17:25

Csendes emlékezés és tisztelet, vagy ricsajos ünneplés ijesztgetéssel? Mécsesek gyújtása a síron, vagy szomszédolás és diszkó?

2013. október 31. 17:25
Schobert Norbi
Facebook

„Csendes emlékezés és tisztelet, vagy ricsajos ünneplés ijesztgetéssel?

Mécsesek gyújtása a síron, vagy szomszédolás és diszkó?
Az elmúlt percek felidézése szívünkben, vagy lakoma és buli?
Megértetni a gyerekkel az élet és elmúlás lényegét, vagy tököt belezni?
Amerika, vagy a többezer éves Európai kultúra?
Te mire szavazol? Mi a véleményed?
Én rohadtul utálom az új trendet. Egyedül a Valentin napot tudtam benyelni, mert nem tapos el semmit és a szeretetről szól. Nem vetetem le a gyerekekről az iskolai jelmezt, de november elsején itthon már nem engedem. Az elment szeretteinknek már csak egy esélye van, a szívünkben élni tovább. Amerika már amúgy is sok mindennel »megajándékozott« minket:
1. Szar ételek.
2. Génmódosított mezőgazdaság.
3. Látványos, de pocsék motorok.
4. Látványos, de pocsék autók.
5. Plázák.
6. Gazdasági válságok.
7. Iparosított dohánygyártás.
8. Gyógyszerlobbi......

Szóval, Te mit gondolsz erről? Norbi”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazmondó1
2013. november 03. 17:53
Nagyon sok okos hozzászólást olvastam. Kár, hogy a Norbit nem tudom komolyan venni. Ha ő valahol megnyilvánul, akkor ő azonnal számol, hogy hoz-e ez neki pár lájkot, pedig már valahol 800.000-nél tart. Akinek van egy kis sütnivalója, az erre csak legyint, hiszen aki egy kicsit is gondolkodik, az tudja, hogy ez is hazugság. Jellemző a Norbi önzésére, hogy magának - persze - több lájkot vett, mint a Rékának. Miből derül ez ki? Nézzétek meg a "beszélnek róla" számot, ami a Rékánál mindig vagy tízezerrel magasabb. Nos, ennyit a Norbiról, ennyit a Halloveenról. Többet nem is érdemelnek.
Igazmondó1
2013. november 02. 07:07
Schobert Norbi csak egyet szeret. A kis ember, aki jó megjelenésűnek egyáltalán nem mondható, csak azt szereti, ha ő van a középpontban. Ennek érdekében mindent meg is tesz. Mindenhez adja a véleményét, igyekszik tudományoskodni, megható történeteket ír (helyette egy írástudó), hatalmas pénzért lájkokat vásárol (és senkinek nem tűnik fel, hogy ugyanakkor nagyon kisszámú csapat "beszél róla"), lop, csal, hazudik. Norbika, ezt már nem kellene!
kukagyerek
2013. november 01. 11:46
NORBI, ÚGY IGAZ AHOGY LEÍRTAD! Idehaza persze csakis a "győzikével" elhülyített proli rétegek vevők az amcsik bárgyú moslékára. Ettől boldogok.
Gyurcsány Viktor
2013. november 01. 11:11
"Amerika, vagy a többezer éves Európai kultúra?" Norbi megint bemutatta, hogy egy műveletlen tahó. A halloween is több ezer évre nyúlik vissza, régebbi, mint a keresztény halottak napja, a pogány britek (nem amerikaiak) ünnepéből ered. Inkább maradj az ugrálásnál és a kövér emberek lehúzásánál a szart sem érő, de legalább ehetetlen diétás termékeiddel, az láthatóan jobban megy, mint a filozofálás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!