Szervezett volt a skandáltatás

2013. október 24. 06:58

Volt olyan megállapodás a pártok képviselői között, hogy nem egymást fogják fikázni a pártok, nem a megállapodásokat minősítik. Volt olyan, aki ezt betartotta.

2013. október 24. 06:58
Juhász Péter
Facebook

„A jegyzőkönyv kedvéért:

1. Volt olyan megállapodás a pártok képviselői között, hogy nem egymást fogják fikázni a pártok, nem a megállapodásokat minősítik.

2. Volt olyan, aki ezt betartotta.

3. DK vezető politikusa hívott fel hétfőn, hogy azt hallja, valakik meg akarják hekkelni Gyurcsány beszédét azzal, hogy beleskandálnak. Mondtam, hogy nincs tudomásom senki részéről ilyen szándékról. Ő azt mondta, biztos benne.

4, A tömegben álló ismerősöknek úgy tűnt, hogy szervezett volt a skandáltatás.

5, DK-s politikus fejtette ki nekem és másoknak egy beszélgetésben, hogy nem szándékoznak februárig semmiképpen megállapodni, mert előbb növelni akarják a népszerűségüket. Amikor utaltam rá, hogy elszólta magát (mert azt hittem), jelezte, hogy direkt mondta.

6, ÖSSZEFOGÁST!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tade7
2013. október 24. 12:40
Jól sikerült ez a baloldali összefosás gangbang!
mustármag
2013. október 24. 08:18
Fletó bűne, Bajnai, ő hozta az országra.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 24. 08:17
Nem hiszem hogy megszervezték a skandálást.A helyzet szomorúbb:Valóban,és szívből skandáltak a nagy megmentőnknek.Megannyi új trafikos,földtulajdonos,és 16% os adós milliomos volt ott,importlengyelek,de azért voltak olyanok is aki sötétek mint a föld.Sajnos ilyenek a magyarok.
harcos rezsivédő
2013. október 24. 07:59
Hiába akarja Bajani és Mesterházi eldönteni, kik legyenek a szövetségükben, ez a szimpatizánsok nélkül nem fog sikerülni.És ha valóban komolyan gondolják önmagukat, akkor azonnal újra kellene gondolni az öszefogásukat.Ha Gyurcsány megkerülhetetlen, akkor el kell fogadniuk, akkor is, ha ebből méretes zakó lesz.Az jelzésértékű, hogy Flető és a DK jön fel, mint a talajvíz,és lehet hogy több hívük van mára, mint az E 14-nek. Nagyon jó lenne, ha egy normáis szövetség Orbánt elhajtaná, de azok, nem ezek lesznek, és nem jövőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!