Sok beszéd

2013. október 31. 20:58

zóval hallgatom reggelente a közrádiót, amely óráról órára biztosít arról, hogy mifelénk jobban mennek a dolgok.

2013. október 31. 20:58
Dombai Tünde
Délmagyar

„A rezsicsökkentés folyamatos emlegetése mindenkinek azt sugallja, hogy immáron eljött a Kánaán. Hallgatom reggelente a közrádiót, és egyre jobban tartok attól, hogy napközben mit mondanak majd az emberek. Hogy mi lesz akkor, ha a reggel hallottak netán nincsenek szinkronban a napközben tapasztaltakkal. Ha kibontom a közszolgáltatók borítékjait, és a számlák még olyannak sem látszanak, mintha… Félek attól, hogy nehogy úgy járjak, mint szépreményű kollégáim az ötvenes évek elején. Hallgatták, hogy minden szép és jó, aztán szertenéztek a hazában, hogy a saját szemükkel is lássák végre, milyenek a boldog emberek. Aztán termelési riportokat írtak a látottakról, és beszéltek erről, meg írtak arról…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zozonagy
2013. november 01. 14:59
Kisfalum külön szégyene ,hogy Bakos András is itt publikál.Bűdös komcsi ,bűdös komcsi mivel etetnek téged?
zozonagy
2013. november 01. 14:51
Itt lakok Algyőn.A Délmagyar szimpla komcsi lap. Olvashatatlan.Minden vélemény cikk elfogult ,egyoldalú.
puszika
2013. november 01. 11:43
Kislányom, nem mondta a nagymamád,hogy hazudni nem szabad? Pláne egy szegedinek.Az a város, a vezetése áldásos munkájának eredményeként elvesztette jelentőségét.El is hiszem, hogy mást látsz ott mint a valóság.De ezt ne a mai kormányzaton kérd számon,mert most lett uj villamosotok meg troiltok.De mi történt 2002-2010 között.Egy nagy nulla.Ma Szeged jelentősége kissebb mint a Rákosi érában volt,pedig akkor faragták rendesen. Amikor az autópálya épült a város vezetői azt mondták,na majd most, ha ide ér, akkor lesz fejlődés.Hát oda ért, fejlődés meg semmi.Igy lenne kerek az írásod!!
IgazságosIzomViktor.
2013. november 01. 10:09
A közrádióbaaaan?Mindenhol!!!Rádió,tv,ujságok,internet!Közpénzből tömik az emberek fejébe hogy ínnye de jó már itt az élet.Ez százmilliókba kerül!De aki elhiszi az megérdemli majd a sorsát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!