Én adtam át a bajai videófelvételt

2013. október 31. 07:07

Én adtam át a hvg.hu munkatársainak a videófelvételt, melyről senkit nem tájékoztattam, hiszen úgy gondoltam, hogy az oknyomozó újságírás kimondatlan szabályai alapján ez rám és az újságírókra tartozik.

2013. október 31. 07:07
Déri Balázs
MTI-OS

„2013. október 17-én én adtam át a hvg.hu munkatársainak a videófelvételt, melyről senkit nem tájékoztattam, hiszen úgy gondoltam, hogy az oknyomozó újságírás kimondatlan szabályai alapján ez rám és az újságírókra tartozik. A találkozókor nem tudtam, hogy manipulált felvételről van szó, és a videóval kapcsolatban egyéb információim sem voltak.

A mai nappal felajánlottam a lemondásomat a párt elnökének, melyet el is fogadott.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2014. október 11. 10:24
És, ehhez csak hat-hét szoci vezetőségi tagot kellett rávennie arra, hogy ezt neki végig csinálja... Tudod, ennél még az is hihetőbb lenne, ha a füledre szorított kézzel, becsukott szemmel, ordibálva járnád az utcákat, hogy akkorseaszocikvoltak:-))))))))))))))
kerecsen
2014. október 11. 10:24
A logikád ott sántít, hogy Király György szerepét kihagyod belőle Ő rendelte áttételesen a videót és ő adta át Harangozó Tamásnak az MSZP székházában, miután Károlyi Attilától átvette. Innen indult Mesterházyn keresztül, Déri Balázs személyében a HVG-hez, majd később bevitték a rendőrségre. Az igazolható sorrendet nem vetted figyelembe! Tudom, szar dolog a szerecsen mosdatás.....
Kvasztics Fedor
2014. október 11. 10:23
Az amatőr MSZP-ben egy hamisított anyagot nem tudnak felismerni, sőt, egy kezükbe került anyagot nem tudnak kellő óvatossággal kezelni, eszükbe sem jut a csapda lehetősége. Hogyan tudnának akkor kormányozni, ami azért ennél bonyolultabb? Én viszont inkább azt gondolnám, hogy itt Gyurcsány volt nagyon ügyes. Csak össze kell rakni az utóbbi időben látott, hallott megnyilvánulásait. Emlegeti a saját idejében előfordult gyanús pénzügyeket. Hirdeti az összefogást, aztán nyíltan, a közös nagygyűlésen égeti Mesterházyt, majd egy álságos levélben sajnálkozik. A video ügy után óvja Mesterházyt a lemondástól, talán azért, mert még nem dőlt el az MSZP-ben a Gyurcsányt pártolók és ellenzők kötélhúzása, addig pedig az ingatag helyzetű Mesterházy a legjobb neki. Ajánl egy harmadik személyt miniszterelnök jelöltnek, akit aztán feltehetően ugyanúgy félreállítanak, mint anno Medgyessyt, hogy Gyurcsány léphessen a helyére. Mert ugye azt senki nem hiszi, hogy nem egy hozzá feltétlenül lojális embert, bábot ajánlgat? Az is felmerül, hogy Bajnai, mint Gyurcsány egykori (?) bizalmasa miért tudta rávenni Mesterházyt a szövetségre? Milyen zsarolás kellett ehhez, hiszen már Szárszón meghirdették számára a másodhegedűs szerepét.
Soma
2014. október 11. 10:23
Mondták már neked, hogy te szegény hülye? Ha nem, akkor kíméletes a környezeted!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!