Ávósok akcióban

2013. október 21. 08:57

Úgyhogy videózzatok szorgalmasan, Mesterházy. Hazudjatok rendületlenül, Gavra. Akkor is el fogtok takarodni, az anyátok keservébe.

2013. október 21. 08:57
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„De most itt a baj. Most lebuktak. Ezt ők is tudják. Már elkezdték kenni a mocskot. »Ja, ha mégis csalás volt, ha mégis hamis a videó, akkor biztos a cigányok csinálták a saját szakállukra vagy pénzért.« Ez megy a fórumokon, mert hát a névtelenségbe burkolózó mezei ávós hadak gyorsabban reagálnak, mint a vezérek. De most nagyon figyelj, Mesterházy, te, aki bűnbandának nevezted a Fideszt, vagyis sok ezer párttagot, aktivistát, szimpatizánst és egyszerű szavazót: mindenki tudni fogja, érezni, sejteni, hogy ti álltok a hamis videó mögött éppúgy, mint az egész bajai botránysorozat mögött! Ti, együtt, mindannyian! És ez akkor is így van, ha soha nem lehet majd bebizonyítani, mert a végrehajtóitok jobban rettegnek tőletek, mint az igazságszolgáltatástól. Ami nem is csoda, ugyanis egyenes út vezet az ávótól hozzátok. Ez önmagában benne van az MKP-MSZMP-MSZP-kontinuitásban és jogfolytonosságban. Az ávósok annak idején elrejtették a szekrényben a fegyvert és a valutát, aztán megtalálták, és vitték börtönbe vagy akasztani a »bűnöst«. Ti hamis videókkal kufárkodtok, aztán nekiálltok elsiratni a demokrá­ciát. Ávósnak lenni nem stallum és államforma kérdése, hanem lelki alkaté. Senki, soha senki nem fogja levakarni rólatok ezt a mocskot. És Arany János is nektek üzen:

»S ha elsöpört egy ivadékot
Ama vén kertész, a halál,
Más kél megint, ha nem rosszabb, de
Nem is jobb a tavalyinál.«

Bizony, Mesterházy. Ezért kell titeket eltakarítani. Szabad választáson. És annyi videót csinálhattok közben, amennyit akartok. Hiszen úgyis megmondta legfőbb »európai« szövetségesetek, amikor kijött a Bildelberg-konferenciáról. Úgyhogy videózzatok szorgalmasan, Mesterházy. Hazudjatok rendületlenül, Gavra. Akkor is el fogtok takarodni, az anyátok keservébe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2013. október 21. 20:53
Mesterházy azt mondta, hogy Orbán visszahozta a Horthy rendszer nyomorát. Az MSZP választási programja pedig visszahozhatja a Rákosi rendszer gazdagságát...
kjkj945
2013. október 21. 16:25
http://www.utolag.com/Letiltott.htm
kjkj945
2013. október 21. 16:24
http://www.youtube.com/watch?v=9q6gwZs4Zi8&list=WL8C275BF5B4F4D0B2
VerdbenekhyKeményFarkas
2013. október 21. 14:36
Lesz még valaha az életben normális, nyugodt, élhető ország ebből a viktoriánus tébolydából? Vagy - már tényleg csak a menekülés az egyetlen lehetőség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!