Beperelem Ertsey Katalint

2013. szeptember 23. 22:18

A Bajnai-gerillaharcosok soraiba nem csak megtévesztett diákokat, hanem LMP zászló alatt a Parlamentben provokáló képviselőket is besoroztak.

2013. szeptember 23. 22:18
Tasó László
Facebook

„Az LMP-s Ertsey Katalin már másodjára állít valótlant rólam, ezért a mai hamis állítása miatt beperelem. Az ártó szándéka, és az irántam többször megnyilvánuló gyűlölete nem ismer határokat, úgy látszik, nem riad attól sem vissza, hogy hazudjon.

A mai uszító akciója azonban egyértelműen a lejáratásomra irányult, alkalmas a jó hírhez való jogom csorbítására. Ebben tettes társa Szèl Bernadett, aki a kérdésemre elmondta, esze ágában sem volt meggyőződni az információ valóságáról, így azonnal »hírt« kreált egy állítólagos beszólásból! Az elmúlt hónapokban világossá vált, a Bajnai gerillaharcosok soraiba nem csak megtévesztett diákokat, hanem LMP zászló alatt a Parlamentben provokáló képviselőket is besoroztak.

Egyértelmű a szándék, provokálni, uszítani, hergelni a társadalmat, nem engedni, hogy a magyar emberek ereje kiteljesedjen, és a várt összefogás további eredményeket hozzon. Azonban a minősíthetetlen, már második alkalommal a személyem ellen irányuló Ertsey-féle hazugságra épített támadást nem hagyom reagálás nélkül, beperelem az LMP- politikust.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 01. 17:41
Már mindenki pereskedni akar?? TL úgysem érsz el vele semmit! Az eddigi perek alapján, mind el lett mismásolva!!
BőröndÖdön
2013. szeptember 24. 10:15
Tesókám,már most vérfideszes vagy,csalsz,hazudsz,és még neked áll feljebb!Hányok a fajtádtól!
historiker
2013. szeptember 24. 09:45
Mindhárom kötélre való.
GV0917
2013. szeptember 24. 08:44
Tasókám, tas-tas- tas! Fölösleges! .".Mert ámbátor két prókátor Minden írást széjjel túr is, Ilyen ügyről, madárfüttyről? Mit sem tud a Corpus Iuris!.." /Arany János: Fülemüle/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!