Kövér újabb ízetlenkedése

2013. szeptember 10. 08:21

Az igazság az, hogy kormányzás se kell. Ti legalábbis nem csináltátok.

2013. szeptember 10. 08:21
Nyüzsi
hvg.hu

„Osztán azt mondd meg, hogy milyen a jóízű rendeleti kormányzás, Laca? Mentolos vagy eperízű esetleg csukamájolajas? (...)

Az igazság az, hogy kormányzás se kell. Ti legalábbis nem csináltátok. Teljes rejtély, hogy miért mondod, hogy a nagy rendszerszintű átalakításon már túl vagytok. Ezzel próbálkozz a kiöregedett naivák jótékonysági teadélutánján. Te se gondolhatod, hogy bármiben átfogó, mélyre hatoló, koncepciózus átalakítást végeztetek. Ami itt rendszerszintű volt, kedves citromízű Lacám, az a lopás. Az viszont ment rendszerszintűen, rendszertelenül, minden ízben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemormester
2013. szeptember 10. 11:06
"Te se gondolhatod, hogy bármiben átfogó, mélyre hatoló, koncepciózus átalakítást végeztetek." Akkor mégsem szűnt meg a köztársaság és mégsem lett diktatúra? Ez tökön bökött pöcs nyüzsi meg sem próbál koherens lenni?
Taxin
2013. szeptember 10. 10:13
Nyüzsi! Egyél fikát és kend rá a Gyuszira.
Gépész53
2013. szeptember 10. 09:29
Az itt hozzászólók 90%-ának lövése sincs ahhoz, amihez hozzászól! Kövér "felhatalmazásról" beszélt, amit a parlament adna 4 évre a kormánynak a rendeleti kormányzásra!!! 1933: a demokratikusan megválasztott német parlament a "felhatalmazási törvénnyel" felhatalmazta a német kormányt - a német kancellárt, Adolf Hitlert - a rendeleti úton való kormányzásra..... Kövér csak visszatért a gyökereihez. Így egyesül a törvény(rendelet)hozó és végrehajtó hatalom. Éljen a (nagy októberi)szocialista forradalom!
IgazságosIzomViktor.
2013. szeptember 10. 09:16
Én is értetlenül állok a fidesz kommunikációja előtt.Ennyit 10 gyurcsány se tudna hazudozni mint ők.Elképesztő volt amikor a multkor a jelentős államadósságnövekedés hírére Orbán szemrebbenés nélkül bemakogta,hogy csökken az államadósság.Amit meg tegnap a parlamentben lenyomott az maga a döbbenet volt.Teljesen más filmet néz mint a magyar valóság.Ez az ember már nem normális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!