Hajdú Péter: én, a stekszmániás

2013. szeptember 17. 18:53

Itt nem az úszónő bocsátotta áruba magát, hanem egy félmonopolhelyzetben lévő csatorna, s annak beszállítója áldozta föl az ízlést, az együttérzést néhány csilingelő zsetonért.

2013. szeptember 17. 18:53
Hont András
Hont András
hvg.hu

„Aki ír, az nagyrészt saját élményei alapján teszi, a könyveit pedig eladja. Így van ez a tinilányok és magányos háziasszonyok lelki támaszával, a »ha kitárod a szíved, attól még nem jön be a huzat« szerű bölcsességeket ontó Oravecz Nóra kisasszonnyal vagy akár Kertész Imrével is. Szepesi Nikolett élményei pedig jó okkal tartanak közérdeklődésre számot az intim részleteken túlmenően is.

Elgondolkodhatnánk például azon, hogy ér-e annyit bármilyen olimpiai helyezés, hogy generációk nyomorodjanak meg olyan helyeken, ahol szörcsögő, kis Priapusok nyúlkálnak gyereklányok combjai közé, és mohó kezükkel taperolják alig domborodó keblüket, és könyörtelen hajcsárok teszik elviselhetetlenné megannyi évüket, hogy aztán a villódzó képernyők előtt pókhasú férfiakat öntsön el a büszkeség, hogy már megint mennyi érmünk van – a Nobel-díjasokról nem is beszélve! –, ilyet se tudnak a labancok meg a csigazabálók, majd kibontanak egy dobozos sört, diszkréten megvakarják a töküket, és a pillanatnyi emelkedettségükben rázendítenek a »Felkelt a napunk…«, vagy a »Szállj sólyom szárnyán…« kezdetű himnuszok valamelyikére. Ezzel mellesleg a Frizbi nézettségére is magyarázatot találtunk.

Itt nem az úszónő bocsátotta áruba magát, hanem ismételten egy félmonopolhelyzetben lévő csatorna, s annak beszállítója áldozta föl az ízlést, az együttérzést néhány csilingelő zsetonért. Szepesi Nikolett bepillantást engedett az uszodák embertelen világába, és ha most eltakarítja az útból Hajdú Pétert is, úgy duplán köszönettel tartozunk neki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2013. december 14. 15:51
Úgy tűnik, hogy a Hajdú még a maga felállított bunkóssági rekordot is megdöntötte a Szepesi féle műsorral (én nem láttam) mert lassan minden médiában őt cikizik. Sajnos ezzel ingyen reklámot is adva neki.
müller
2013. december 14. 15:50
Nemrégiben láttam egy beszélgetést Egerszegi Krisztinával, hát nekem nem igazán úgy tűnt, mintha bármilyen szempontból is megnyomorította volna az úszósportban eltöltött tizenakárhány év. Amúgy meg a sokat emlegetett Kicsi bácsit nem ismerem, fogalmam nincs milyen ember, de egyrészt jobb körökben egy bárcás kurva szavait nem szokás mérvadónak tekinteni, továbbá a mindenkit megillet az értatlanság vélelme is egy szép jogállami elv, amit a magyar sportot gyűlölő libsik ez esetben nagyon szívesen elfelejtenek.
Soma
2013. szeptember 19. 20:35
"Az exúszó állítólag sokkos állapotba került. Az ész pedig megáll." --- Biztosan, mert nem a könyvét reklámozták ezekszerint. Tetszik nekem az "állítólag" duma. A másik: Ismerek úszó gyerekeket, akik országos szinten is jól teljesítenek. Éppen serdülők. Senki sem molesztálja őket. A serdülő gyerek nagy figyelmet igényel a szülők részéről. Aki ezt megkapja, azt nem is molesztálhatja senki sem büntetlenül. Niki meg az, aki, akinek tetszik, vegyék a könyveit, Hajdú meg sohasem volt más, mint szenzáció-vadász. Úgy látszik, mindkettőre van igény abban a társadalomban, ahol a zombik észre sem veszik, mit jelent az, hogy hevesen tiltakoznak /éppen a magukat demokratának nevezők/ az ellen, hogy az Alaptörvényben szerepel a család fogalma, mégpedig úgy, hogy férfi-nő-gyerek.
dávid
2013. szeptember 19. 20:34
hát van abban valami bájosan szívmelengető h ő a ballib oldal kevéske új "reményeinek" egyike. ide vezetett a fene nagy belterjesség és egymás ilyen-olyan aljas okból való kitúrása. nem tudom sajnálni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!