Permetezünk

2013. szeptember 13. 13:31

Módot kell találnunk arra, hogy a biztonsági szolgálatunkkal és a rendőrséggel együttműködve a nézőtéren helyet foglaló renitens szurkolókat a lehető leggyorsabban örökre eltávolítsuk a Bozsik-stadionból.

2013. szeptember 13. 13:31
George F. Hemingway
Hemingway blog

Természetesen a harc, a háború mindig áldozattal jár. Ez az egész valahogy olyan, mint egy gerillaháború. A kirekesztő megnyilvánulásokat szervezők gyáva, gerinctelen, sötétben bujkáló lények. A szervezők rejtőzködnek, és amikor megtaláljuk őket, bűneiket mindenféle hazugsággal, az alkotmányos jogok félreértelmezésével, a magyarokat külföldről ért támadásokkal, vagy éppen a cigánybűnözéssel indokolják. Ezek egyike sem indok, de mindenesetre sokszor elégséges muníciónak a valódi problémák elhomályosítására. A szélsőségek elleni harc a tábor nézőszámának bizonyos csökkenésével jár. Ugyanakkor a családok, az asszonyok, a tisztességes szurkolók egy része tart ezektől a senkiháziaktól, és minél jobban hirdetjük a kártevők elleni harcot, annál jobban tartanak a rendes emberek az esetleges mérkőzésen történő incidensektől. Szóval nehéz úgy irtani a férgesét, hogy közben növeljük az egészséges gyümölcstermést. 

Mégis, valamilyen szinten lépnünk kell. Nekünk. Talán első lépésként meg kell szüntetnünk a gyáva anonimitást biztosító állóhelyeket. Természetesen ezzel a legolcsóbb jegyár is megszűnik, de miért akarnánk olcsó bejutást biztosítani azoknak, akik irtózatos károkat okoznak nekünk? Anyagi és erkölcsi kárt. Módot kell találnunk arra, hogy a biztonsági szolgálatunkkal és a rendőrséggel együttműködve a nézőtéren helyet foglaló renitens szurkolókat a lehető leggyorsabban örökre eltávolítsuk a Bozsik-stadionból. S, ha mindezt megtettük, akkor meg kell próbálnunk a futballszerető közönséggel tudatni, hogy ez az a hely, ez az a stadion, ahol a régi idők atmoszféráját élvezhetik gyávák, barbárok, nyilasok, és más söpredék részvétele nélkül. S, ha ehhez még sikerülne a régi idők fociját is felidézni fiatal játékosainkkal, akkor akár mindannyian nyertesek is lehetnénk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2013. szeptember 13. 16:52
A labdarúgást vissza kell adni a tömegeknek. Az ilyen diktátorokat, mint H. kell kitiltani a sportpályák közeléből.
OberEnnsinnen
2013. szeptember 13. 15:01
Az újpesti "kemény mag" volt a klub egyik tönkretevője. 54 éve: Hajrá, Lilák!
OrangeOrder
2013. szeptember 13. 14:50
Idióta, királykodó senkiházi. Gyuri bá, MIATTATOK tűnnek el az emberek a pályákról!
egysegelem
2013. szeptember 13. 14:04
Ez az egyetlen csavo aki tenni is akar valamit a magyar fociert, sajat penzet oli bele, sosem fogom megerteni, hogy miert. Latszik, hogy eletenek bizonyos szakaszaban nem Mon szolcializalodott, hanem Nyugaton. Ugy is beszel, ugy is gondolkodik, egy ude szinfolt a magyar fociban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!