A magyar oknyomozó újságírás nem ismer lehetetlent

2013. szeptember 21. 14:45

Elképzelem, amint a hvg.hu lelkében Ha-Ha aktivista "újságírója", nyamvadtnak mondható kis testében beleremeg a régóta várt "szakmai" boldogság érzésbe: lebuktattam a rohadékokat!

2013. szeptember 21. 14:45
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Breaking News

Orbán Ráhel gyanús traktorral fotózkodott!

(Elképzelem, amint a hvg.hu, az izgalomtól átizzadt hónaljú pólóban a számítógépe billentyűzete fölé görnyedő, csak kicsit büdös leheletű, lelkében Ha-Ha aktivista "újságírója" (bocsánat a túlzásért, ezért van az idézőjel) az egész, leginkább talán nyamvadtnak mondható kis testében beleremeg a régóta várt "szakmai" (újabb túlzás, újabb idézőjel) boldogság érzésbe: yessss, megcsináltam! Lebuktattam a rohadékokat!)

Készüljünk fel rá, a kampányban előkerül még majd Rahi fotója egy felettébb gyanús cseplőgéppel is. Mert a magyar oknyomozó újságírás nem ismer lehetetlent...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gatyakorc
2014. március 01. 01:13
mekkora kretén vagy :-)))))))))
gatyakorc
2014. március 01. 01:13
Az a szép ebben, hogy Deutschnak egész életében semmiféle civil melója nem volt, mindig is hivatásos politikus volt, és még valódi politikusi munkát (_van _ ilyen) sem végzett soha. Orbánék időnként hozzávágtak egy szinekúrát, hogy legyen pénze a havajdizsinapfényre. Ja, és mindjárt ötven éves, bazmeg.
atila68
2013. október 25. 10:33
Nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni, de bármilyen járműnek lecserélem a rendszámát cca. 20 perc alatt PhotoShoppal.
tunde04
2013. október 06. 15:26
van. most már egészen biztos, h ausztriából lopták el a traktort. holnap a hvg meg a zindex le is leplezi a tolvajokat és azt, h milyen szálak kötik össze az Orbán családot a tolvajokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!