A szenilis Orbán és a Gorenje

2013. szeptember 12. 07:51

Az évente négyszer, egy-egy napra összeülő parlament a Párt javaslatára támogatja az Orbán-direktórium által hozott törvényerejű rendeleteket.

2013. szeptember 12. 07:51
Dési János
Dési János
Népszava

A Fidesz Központi Bizottságában már minden eldőlt, a gondosan kiválasztott képviselők tudják mi a dolguk a nyilvánosság előtt, miután kifejtik, hogy a mi kedves vezetőnk a legkedvesebb, még kicsit szidják az imperialistákat/kommunistákat és aztán hozzáteszik, hogy a kedves vezető a legvezetőbb kedves. A lapok az MTI híre alapján beszámolnak a történtekről, amelyek senkit nem érdekelnek, mert nem is fontosak.

És akkor egy szép napon homokszem kerül a gépezetbe. Egy fiatalember, akiben többen a negyedszázaddal ezelőtti Király Zoltánt ismerik fel, azt mondja, hogy Orbánnak menni kell, mert ez tarthatatlan. Rövidesen valahogyan Tamás Gáspár Miklós reinkarnációja is bekerül a parlamentbe. Új lapok jelennek meg, amelyek beszámolnak arról, hogy megváltozott a világ, banán is lesz, és értelmes vita is a parlamentben. És tényleg. A szenilis Orbán már senkinek sem kell, a nép ismét mehet Bécsbe, hogy lecserélje az elaggott Gorenjét. De hogy addig hogyan, azt nem tudom.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. szeptember 12. 14:15
Désinek új dílere van. Más magyarázat nem nagyon lehet.
Berecskereki
2013. szeptember 12. 12:34
Dési, a Népszava hibás termék, így nem érdemes velük foglalkozni. Az olvasottságuk is egyre lejjebb konvergál.
Anti Komcsi
2013. szeptember 12. 10:44
Szeretne ez a baromarcu seggdugasz Desi olyan "szenilis" lenni mint Orban. A bokajaig sem er fel. Uszit, hazudik, mocskolodik. Igazi maffiabaloldali.
Alarik
2013. szeptember 12. 10:35
Janika b+, már megint hallucinálsz a gyűlölettől. Te emberi romhalmaz. De ha már most itt tartasz szegénykém, hogy fogod te ezt kibírni miminum 2018-ig? Szarházi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!