Gusztus 20!

2013. augusztus 19. 18:19

A nemzet ma Magyarországon annyit jelent: Fideszesnek lenni, és aki nincs velünk, az ellenünk van.

2013. augusztus 19. 18:19
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Ki gondolja komolyan azt, hogy valóban túl akar lépni a politikai árkokon Orbán Viktor, amikor Oroszország kompatibilis hadjáratot indít a létező összes minden ellen, ami Magyarországon nem ő. Mindeki az ellenség fizetett ügynöke és kéme. Ha Áder János nem vigyáz, akkor a még baráti Ausztria békaemberei találkozni fognak vele pár év múlva a Dráván felúszva.

A nemzet ma Magyarországon annyit jelent: Fideszesnek lenni, és aki nincs velünk, az ellenünk van. Ellenünk van a TASZ, fizetett ügynökök, ahogy a Heti Válasz írja, hiszen arra már senki nem emlékszik, hogy miként szólaltak fel a 2006-os rendőrségi túlkapások után, vagy hogy magát Orbán Viktort védték pár éve. Ellenség az Atlatszo.hu és az a Bodoky Tamás, akinek Túlkapások című könyve ott figyel minden jóravaló »nemzeti« polcán, és aki úgyanúgy tolta ki anno az MSZP szennyesét, mint most a Fideszét. De ellenség minden szervezet, akiket nem a »nemzet« ural, ellenség minden cég, aki nem adózik nekik, nem rak be a felcsúti, vagy a pártkasszába. És amit nem szabad feledni, ellenség vagy te is, ha nem vagy »nemzeti« és bár ma még röhögsz, lehet, hogy egyszer tőled fognak valamit kérni.

Ha majd a nemzet szó valóban jelenteni fog valamit, akkor majd nem gusztus hanem augusztus 20-át ünnepelehetjük, és valóban egyben tarthatjuk a nemzetet. Addig pedig így megy majd a nemzetegyesítés gusztus 20-án.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. augusztus 20. 10:43
Weiss névvel nem itt kellene irogatni! Repülőjegy, bőrőnd készen áll?
vigyor
2013. augusztus 20. 10:24
Lyóóóóóvan, a mai napi verbális okidon túl vagy kedves, majd vigyázol, hogy legközelebb ne igyál ennyit...
Pithecus
2013. augusztus 20. 09:54
Gusztus 20? Ez a cikk gusztustalan...
BőröndÖdön
2013. augusztus 20. 09:04
Tökéletes írás,gratula!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!