Dilemma?

2013. augusztus 14. 11:26

Olvasom, hogy vannak olyanok a demokratikus ellenzéki oldalon, akik számára dilemma Gyurcsány Ferenc. Számomra sem ő, sem Mesterházy Attila, sem Bajnai Gordon nem dilemma.

2013. augusztus 14. 11:26
Vadai Ágnes
Facebook

Olvasom, hogy vannak olyanok a demokratikus ellenzéki oldalon, akik számára dilemma Gyurcsány Ferenc. Számomra sem ő, sem Mesterházy Attila, sem Bajnai Gordon nem dilemma. Mindenki kell ahhoz, hogy kisöpörjük ezt a mélyen anti-demokratikus, egy szűk kör érdekeit kiszolgáló, és a magyar polgárokat lenéző, rajtuk simán átgázoló orbáni politikát. Ez nem személyes ügy. Ez az ország érdeke. Nem dilemmázni kell, hanem valóban küzdeni és megmutatni: a demokratikus ellenzék nem csupán arra képes, hogy legyőzze Orbán gonosz politikáját, hanem arra is, hogy normális viszonyokat teremtsen Magyarországon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. augusztus 14. 18:10
Oszt milyen söprűvel és milyen célból akar söpörni ez a szuper műagyalágyult? mit akar? Még több széfet a kórházakba, vagy Sukorót, vagy még több nokiás-dobozt?
Kvasztics Fedor
2013. augusztus 14. 16:40
Gyurcsányék 1%-on állnak. Nem nagy tévedés azt mondani, hogy amennyi szavazót vinnének a nagy baloldali összefogásba, ugyanannyit el is távolítanának. Ugyanakkor a Fidesz még mindig nyerő pozicióban van, akár összefognak az ellenzéki oldalon, akár nem. De ha össze is fognak, a Jobbik elég tekintélyes szavazótábora nem őket fogja erősíteni, önmagában a teljes ballib oldal kevés a kormányváltáshoz.
geraz51
2013. augusztus 14. 16:16
Gyertek csávókáim mondjátok meg,hogy hülye vagyok vagy nem.Ne dilemmázzatok mondjátok bele a pofámba.Kíváncsi vagyok,mikor merik neki megmondani.
kjkj945
2013. augusztus 14. 16:08
vad dili emma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!