Jó lenne, ha csökkenne a Facebook-oldalam kedvelőinek száma!

2013. augusztus 12. 20:05

Inkább kevesebb, de értékesebb barát, mint sok rosszindulatú ember.

2013. augusztus 12. 20:05
Schobert Norbert
Facebook

Jó lenne, ha csökkenne az oldalam!!!!

Igaz, hogy meghaladtuk a 761 ezret és ezzel Magyarországon a legtöbb rajongóval rendelkező ember vagyok. Ebben az Update népszerűsége is segít. Logikus, hogy a zenétől nehéz a zenészt elválasztani. Mégis lelájkolhatna úgy 10-20 ezer, hogy sokkal boldogabb legyek és azok akik tudják értelmezni az oldal lényegét. Miért is? Idézem az oldal fejlécét:

"AZOK OLDALA, AKIK KÖVETIK AZ UPDATE MÓDSZERT ÉS EGYETÉRTENEK NORBI KÜLDETÉSÉVEL."

Nos aki nem követ, nem szeret és mégis lájkolja, üzenetet kér, vagy nem lájkolja, de látogatja és gorombaságokat ír, az beteg, perverz. Kérem megmutatni azt az oldalt, ahová én rosszat írtam be! Nincs. Mert ami nem tetszik, nem érdekel, oda nem megyek, nem hagyok nyomot. Nem állítok ki magamról bizonyítványt írásban, hogy mekkora rosszindulató, írástudatlan, trágár baromarcú vagyok. Mert rászarni a más által hímzett perzsaszőnyegre nem dicsőség. Akkor sem, ha ronda, mert munka van benne és tisztelni kell. Miről szól bárki facebook-ja és az enyém is? Rólam és a munkámról. Amit gondolok, jót és rosszat. Mit akarok eladni, vagy éppen hol melózom, sportolok, pihenek stb. Család, viccek, kaja, kütyü, feeling ennyi.

Annyiban különbözök, hogy nem 500, hanem 751 ezer ember kiváncsi rá. Ettől még nem vagyok több, más stb. Kérem akiről írok, az lájkoljon le, tiltson le, mert nem kell hülyét csinálnia magából. Aki meg egyetért, az lájkolja és ossza meg a bejegyzésem!

Nem baj, ha csökkenünk! Inkább kevesebb, de értékesebb barát, mint sok rosszindulatú ember. Szép estét! Norbi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. április 19. 15:09
Ime egy a 700000-ből.
kamasuka
2015. április 19. 15:08
Lődd főbe magad, majd gyújtsd rá az asszonyra is az Audit! Azonnal csökkenni fog a látogatóitok száma. 700k buta likeoló. Ennyi buta nem lehet ebben az országban! Az SZDSZnek nem volt 200k szavazója. ;)
Igazmondó1
2015. április 19. 15:08
Te norbi, én aki nem kevés matematikát tanultam, nem értem, te naponta több hozzászólót törölsz, mint amennyien bedőlnek a butaságaidnak és felvesznek a "szeretjük" listájukra. Hogyan lehetséges, hogy mégis rohamosan nő a lájkolóid száma. Vigyázz, mert ebben az országban csak tízmillió ember lakik és közülük nem mindenki rendelkezik számítógéppel. Ha nyolc milliót eleve irritálsz, egymilliót letiltottál, akkor az a 760 ezer elég valószínűtlenül hangzik. Jó, hogy csak a homo sapiens (gondolkodó ember) részére.
ciseaux
2015. április 19. 15:08
Sch. Norbert:"Jó lenne, ha csökkenne az oldalam!!!! Ciseaux: Miért van oldalad? Utána néztem, hogy ez a Norbi az a Norbi e, és jé, a kövér zsidó rendőrből "fitneszpápa" az. Alább a második nevét követő google találattal: "Schobert Norbert a sok sport és a táplálkozásra figyelés közben elveszítette a biztos határokat, ugyanis Facebook-oldalán már attól sem riad vissza, hogy nyíltan pocskondiázza a túlsúlyos embereket. Legújabban arra szokott rá a követői által nemes egyszerűséggel Fitneszpápának nevezett egykori rendőr, hogy hátulról fotóz le ismeretlen embereket, hogy aztán könyörtelenül megmondja róluk a véleményét." Az ilyen Sch. Norbik, meg Rubin Rékák (Ai weh, nehogy az a műmellű schlampe lemaradjon), is csak itt.... Azon külön kiakadok, hogy "fitnesz". Mint a lájkolás, az erbeg (többessz. erbegek, egy reklámban a kocsitolvajokról volt szó, akik az "erbegeket" célozzák...röhej!), a dzsídípí, a pípípí, meg a beinvesztálás...egy olyan nyelven, aminek mindenre van szava, arra is amire másoknak nincs. De, hogy "fitneszpápa"? Habár, már volt itt egy Király Tamás nevű zsidó varrónő is, azt is "divatpápa"-nak titulálták...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!