Leváltjuk a gazdagok kormányát!

2013. augusztus 05. 12:30

Az Orbán-rendszer a gazdagok kormánya: kizárólag nekik biztosít előnyöket.

2013. augusztus 05. 12:30
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Mesterhazyattila.hu

„Az Orbán-rendszer a gazdagok kormánya: kizárólag nekik biztosít előnyöket. A legfőbb nyertesek az udvari vállalatok. A Közgép megint közbeszerzést nyert. A nemzeti trafikok után jönnek majd a nemzeti nyerőgépek. Az online pénztárgépek pályáztatását a hatóságok úgy manipulálják, hogy végül egyetlen pénztárgép-kereskedő fölözheti le a hasznot. A vállalkozások pedig, amelyeket köteleztek, hogy megvegyék az új pénztárgépeket, a piaci árnál többet kell hogy fizessenek. Ugyanúgy, ahogy a kormány a szülőket is átveri, mikor a bolti árnál drágábban vásároltat velük tankönyveket. Szégyen, gyalázat.

Miközben zajosan működik a fideszes pénznyelőgép, a gazdasági növekedés továbbra is minimális. A vállalkozások képtelenek munkahelyeket létrehozni a fennálló körülmények között. Orbán a közmunkával dicsekszik és azt várja, hogy majd a közmunkától indul be a növekedés. Vagy nem tudja, mit beszél vagy hazudik. Az emberek nagyon is szeretnének hasznos munkát végezni, szeretnének gondoskodni önmagukról, meg a családjukról, de ebben ma megakadályozzák őket. A gazdagok kormánya lehetőséget sem ad a megélhetésre az emberek többségének.

Ennek a tarthatatlan helyzetnek véget fogunk vetni. Gazdasági programunk valódi ösztönzést ad a tisztességes fizetést biztosító munkahelyek létrehozásához. Igazságos, többkulcsos adórendszert vezetünk be. A kisemberek adói csökkenni fognak. Az alapvető élelmiszerek áfája 5 százalék lesz. Határozott szegénységcsökkentő programokat indítunk, mindenekelőtt a gyerekszegénységet mérsékeljük. A gazdagok és a Fidesz-klientúra adókedvezményei helyett az oktatást és az egészségügyet támogatjuk. A tisztességtelen előnyöket megszüntetjük, a tisztességtelenül gazdagodókat megbüntetjük.

Leváltjuk a gazdagok kormányát. Kihajítjuk a fideszes pénznyelőgépet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. augusztus 10. 14:24
Attiiiiííí! Olvasd el József Attila Favágó címűversét vagy hetvenhétszer,és mi majd gíűjtünk neked egy extra príma kanadai fejszére,hogy jól le tudjál sújtani a gazdagok ormányára.
locsaba
2013. augusztus 05. 19:37
:):):):):):):):):):):):):):):):):):) te szerencsétlen hülye! Hahahahahahahahahahahahahahaha. Kkkkurva jót röhögtem. Nézzél már tükörbe baromjószág. :):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Text adósság
2013. augusztus 05. 18:31
Attis, Cusi 72 nyertes pályázatából hány volt szegény emberé? Prutty!
Text adósság
2013. augusztus 05. 18:27
Szerintem a Cusit fogjátok felváltani! Prutty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!