Fidesz-szóvivő ekkorát még nem hazudott

2013. július 07. 15:37

- Képviselő úr, Ön ellopta azt a szaloncukrot. - Nincsen semmilyen szaloncukor. - De képviselő úr, látom, kilóg a hátsó zsebéből. - Bajnai Gordon.

2013. július 07. 15:37
Plankó Gergő
Plankó Gergő
444

„Megtanultam azt a helyzetet is elviselni, amikor egy sajtótájékoztató úgy néz ki, hogy

- Képviselő úr, Ön ellopta azt a szaloncukrot.
- Nincsen semmilyen szaloncukor.
- De képviselő úr, látom, kilóg a hátsó zsebéből.
- Bajnai Gordon.
- Parancsol?
- Bajnai Gordon.

Szóval úgy éreztem, ebben a kategóriában már nehéz lesz meglepni. És akkor megérkezett Hoppál Péter, a Fidesz szóvivőjének mai közleménye a trafikügyről. (...)

Mindezt arra, hogy az MSZP-s Tóth Csaba lényegében elismételte a hvg.hu állításait arról, hogy Németh Lászlóné utasítására visszaküldték a vesztes pályázatokat, hogy később lehetetlen legyen a bizonyítás. Abban az ügyben

  • ahol többek között hangfelvétel van arról, hogy a pártkötődés volt a fő szepont a koncessziók elosztásakor.
  • ahol a törvény kialakításában is részt vevő Sánta János közelébe több, mint 500 trafik került.
  • amelyről még Fábry Sándor is azt mondta a Heti Válasznak, »hogyha a Continental dohánygyár vezére kvázi magának írja a törvényt, majd a koncessziók 10 százalékát ki is kanyarítja, valljuk be, az fekete-afrikai normákat sugall.«”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. július 08. 08:37
Gergő! http://www.youtube.com/watch?v=lBF4z1nAlXs http://www.youtube.com/watch?v=lYgFKA4OiaE http://www.youtube.com/watch?v=8gM_44jaOiQ Be lehet kapni, ha már csak a korrupcióról van szó ...
atila68
2013. július 08. 07:54
Te Gergő! Ha a vesztesek visszakapják a pályázatukat, akkor azt szépen a kezükben tartva fordulhatnak jogorvoslatért. Ezen elgondolkodtál már?
Obulus
2013. július 08. 00:03
http://www.origo.hu/itthon/20000718pinter.html "Ebben az időben kezdett lejárni hozzá az akkori rendőrkapitány, Pintér Sándor. Amikor nem volt dolgunk, orvvadászattal ütöttük el az időt, és természetesen nem volt senkinek engedélye. Ezeken az orvvadászatokon részt vett Bozóki László, Litauszky István, Nyúl József, Frei László, Narancsik, a kiskőrösi vámparancsnok. Akkor kezdett odajárni. Tudnak a Flaisz sumák dolgairól. A Pintérék egy autóval jöttek másod- vagy harmadmagukkal. Ezeken a turnusokon apuék diplomatatáskában 25 vagy 50 milliót adtak át nekik. (Dr. Kóródi Mária: Kinek ?!) Ennek a társaságnak. A Pintér rendőrkapitánynak."
charliealan
2013. július 07. 23:37
Ez az idóta Plankó Gergely akart humoros lenni és énekelt meg szvingelt a Parlamentben a másik drogos fartúróval Tamás Bence Gábor vagy mi a csöccsel? Két idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!