A mobil aranykora?

2013. július 22. 15:14

A legfontosabb megérteni, hogy az emberek mikor, hogyan, milyen módon használják a mobiljukat.

2013. július 22. 15:14

„Sajátos módon a hírgyűjtők ismerték fel leghamarabb, hogy másképpen kell működni mobilon. Az a fajta megjelenés, navigáció, amit a Flipboard, a Pulse, vagy a Zite alkalmaz már nem egy korábbi gondolkodásmód átültetésén alapul. Ezek lényege a teljes képernyő kihasználása (nincsenek felesleges menük), a nagyon tiszta layout, a »swipe« (a képernyő »lehúzása«) gyakori alkalmazása.

A legfontosabb megérteni, hogy az emberek mikor, hogyan, milyen módon használják a mobiljukat. Csak ebből kiindulva lehetséges olyan tartalmakat előállítani, amelyeket az emberek valóban fogyasztani akarnak. A weben nagyjából tíz év kellett, mire tisztulni kezdtek a weboldalak, sorra elhagyták a felesleget. Aki ma mobilos tartalommal akar sikeres lenni, annak nem lesz erre tíz éve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az új MSzP: KMP!
2013. július 23. 18:47
egy éve vettem egy nagyon szuper LG mobilt 4000 forintért: tudok vele telefonálni és smst küldeni van benne két játék, naptár, telefonkönyv, ébresztő/emlékeztető, stopper és mégf egy zseblámpa is kicsi és könnyű műanyag móka, ha leesik sem lesz komoly baja még betonon sem KÖSZÖNÖM AZ LG-NEK, HOGY EGY VALÓDI TELEFON TELEFONT HASZNÁLHATOK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!