Az e-útdíj nem lehet törvénysértő

2013. július 10. 18:07

Nem az e-útdíj akadt meg, hanem a szocialisták lemeze.

2013. július 10. 18:07
Fidesz
OS

Az e-útdíjat és a takarékszövetkezeti integrációit is törvény szabályozza, ezért az nem lehet törvénysértő. Az e-útdíj, Európában széles körben elterjedt megoldás, amelyből az útfenntartás költségeit az utakat használók az igénybevétellel arányosan fedezik. Az e-útdíj rendszer indulása óta huzamosabb fennakadás nélkül működik, az eddigi ügyfelek mindössze 1%-a jelzett valamilyen technikai fennakadást.

Az első napokban tapasztalható szinte valamennyi fennakadást kiküszöböltek az Állami Autópálya Kezelő munkatársai, akadálymentesen működik az értékesítés is. Az e-útdíj rendszer napok alatt növi ki az indulással együtt járó gyermekbetegségeket, és olyan rendszerré válik, amely egyaránt alkalmas a helyi forgalomban alkalomszerűen közlekedő fuvarosok és a legnagyobb európai fuvarozócégek igényeinek a kiszolgálására.

A mezőgazdasági termelők illetékmentességet kapnak a székhelyük vagy lakóhelyük és a művelésük alatt álló termőföld, tanya vagy használatában lévő telephely között, termény szállítása esetén. Ugyancsak hazudnak a szocialisták a takarékszövetkezetek ügyében is, hiszen ahogy azt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) is megerősítette a törvény mind a betétesek, mind a tulajdonosok számára a jelenleginél biztonságosabb és versenyképesebb takarékszövetkezeti rendszert garantál.

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2013. július 10. 23:45
A fuvarozók a számlán külön sorban szerepeltetik az e-útdíjat, így az egy az egyben a termékek árában fog megjelenni! Egy hét alatt 300.000-en fizettek e-útdíjat, ebből 1% 3000! Ez kezelhetetlenül sok!
szalámis hegedű
2013. július 10. 22:56
"Nem az e-útdíj akadt meg, hanem a szocialisták lemeze. " Ez jusson eszedbe, mikor emiatt 30%-kal drágábbért zabálod a kenyeret, te barom.
IgazságosIzomViktor.
2013. július 10. 21:30
jav.:Szekszárdi
IgazságosIzomViktor.
2013. július 10. 21:29
Továbbá a trafikügyben is hazudnak a szocialisták,mert minden rendben volt a pályázatokkal,azok teljesen igazságosak voltak.A szexárdi hangfelvétel is a szocialisták provokációja.Az is csúnya csúsztatás hogy az e útdíjat szépen ráteszik az árakra a boltok.Ez is a szocialisták súlyos hazugsága,hiszen egyetlen adót sem hárítottak át a lakosságra,ellentétben az előzőnyócévvel,amikor az éhségtől haldokló emberek tízezrei fetrengtek mindenfelé.A szocialisták azt is hazudják,hogy a 3ezer milliárdos magánnyugdíjvagyont a fidesz ellopta.Semmi ilyen nem történt.Ezeket a magánnyugdíjakat a cica vitte el.Bajnai és Gyurcsány cicája!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!